ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Ausbilgung//vize

Sayfa: [ 1 ]

Esn 09.03.2015 03:36:51

Merhaba ..
Ben Balıkesir üni. Turizm ve seyahat işletmeliği bölümü 4. pasif öğrencisiyim.2013 yılında ZAV kapsamında Almanyaya stajyer olarak gittim.İşletme bana devam etme fırsatı verdi . Ama okulum bitmediği için kalamadım. Yıl içinde aktif bir şekilde konuştuk tekrar çağrıldım.2014 ayıında vize işlemlerimin kolay olması için tekrar stajyer olarak gittim bunun içinde bir dersimi bırakmam ve öğrenci olmam gerekiyordu. 3 aylık vizemdn sonra biz iş sözleşmesi yaptık. Bar şefi olarak konuştuk ve sözleşmede böyle yazıldı.Ama Auslanderbehör bana vizemin hiçbir şekilde uzamayacağını söyledi. Türkiyeye tekrar gitmem gerektiğini söyledi. Türkiyeye döndüm ve çalışma vizesi için başvurdum 1,5 ay içinde cevap geldi. RED ..
Okulumun bitmediğini ve bar şefi olmam için eğitimimin olmadığını yazıyordu Red yazısında.
İkinci döenmden bırakmıştım dersi ..
şuan çalışma vizesi çıkmadığı için patronum bana tekrar stajyer adı altında gelmemi ve stajın hemen sonrasında Ausbildung kursuna göndereceğini söyledi..
Ben Auslanderbeehör den kendim duyduğum için stajyer vizesinin bittiğinde geri dönmem gerektiğini emin olabiliyorum.. ausbildung vizemi uzatabilir mi? Ve ben konsolosluğa gittiğimde stajyer olarak ve Ausbildung için mi yazmam gerek vize nedenine ?
Teşekkürler..

Sayfa: [ 1 ]