mehmetdemirkaya 14.03.2015 20:17:08
msivri66 14.03.2015 22:43:28
aykut52 15.03.2015 15:15:19
heyecan oluyor bende heyecanlandım sorun yok heyecanlanma dedi bu kadar
1 ay oldu mektup gitmedi hala dosyalarım ordaymış ama bekliyoruz
alanyali 16.03.2015 12:04:00
aykut52 16.03.2015 18:20:33
Alıntı yapılan: alanyali - Mart 16, 2015, 12:04:00 ÖS
birader eşinin ekonomik durumu nedir ? aylık ne kadar alıyor . bence sen yengeye söyle hemen alman vatandaşlığına geçsin. burdaki arkadaşların çoğunun eşi alman vatandaşı benim de öyle . eşim oğrence devletten barfug alıdıgı halde tek seferde vizeyi aldım inşAllah uğraştırmazlar
ben almanyada dedim türkiyeye gitmim burda gireyim sınava herseyi yapayım adam bana diyor müdür eşin alman olsa gitmene gerek yoktu ama türksün git bidaha gel böle ayrımcılar..şimdi müdürü aradık bize bakan kadın haftada 2 kere calısıyomuş o sizi arar dedi bekliyoruz hala işte kardesim ama beklemek gercekten coook zor :/fuk_18 16.03.2015 18:23:33
Alıntı yapılan: aykut52 - Mart 16, 2015, 06:20:33 ÖS
kardeşim eşimin durumu çalışıyor 1.500 euro maaş alıyor..maaştan yana sorunum olcağını sanmıyorum benım orda 1 dükkanım var evrakta verdim iceri devletten beklettim yok kadın gördü konsoloslukta evet senin işyerin gözüküyor onun icin gitmişsin öncedende diyor 6 senedir ben almanyaya gidip geliyorum ticari olarak zaten.. benim eşimde inat ben türk vatandaşlıgını bırakıp onların pasaportunu taşımam diyoben Almanya'da dedim Türkiyeye gitmim burda gireyim sınava herseyi yapayım adam bana diyor müdür eşin alman olsa gitmene gerek yoktu ama türksün git bidaha gel böle ayrımcılar..şimdi müdürü aradık bize bakan kadın haftada 2 kere calısıyomuş o sizi arar dedi bekliyoruz hala işte kardesim ama beklemek gercekten coook zor :/
aykut52 16.03.2015 18:43:43
Alıntı yapılan: fuk_18 - Mart 16, 2015, 06:23:33 ÖSufuk kardeşim öncelikle selamlar vAllah'a ben Almanya'da evlendim bütün kagıtlarımı yaptım ve suan evliyim Almanya'dan hemde Türkiyeden anlican
esin zaten alman olsa bile turistik vize ile evlenemezsinde vizeyi aile birlesimi vizesince cevirtemezsinde mecbur a1 alip aile birlesimi sinavina girmen gerekecek yani her halukarde turkiyeden basvurman gerek aile birlesimine,
yabancılar dairesi bizi kandırdı biiraz burda sınava girebilirsin vizeyide ceviririz dedi evlen sen gel bize bizde hemen acele evlendik vizem bitene kadar hatta sürem yetmedi vizemi uzattılar 1 ay ama sonra karar verdiler türkiyeden başvur..bende geldim A1 de kazandım Allah'a şükür simdi onay bekliyom eşime mektup gitmesini bekliyorum
fuk_18 16.03.2015 19:01:14
Alıntı yapılan: aykut52 - Mart 16, 2015, 06:43:43 ÖS
ufuk kardeşim öncelikle selamlar vAllah'a ben Almanya'da evlendim bütün kagıtlarımı yaptım ve suan evliyim Almanya'dan hemde Türkiyeden anlicanyabancılar dairesi bizi kandırdı biiraz burda sınava girebilirsin vizeyide ceviririz dedi evlen sen gel bize bizde hemen acele evlendik vizem bitene kadar hatta sürem yetmedi vizemi uzattılar 1 ay ama sonra karar verdiler Türkiyeden başvur..bende geldim A1 de kazandım Allah'a şükür simdi onay bekliyom eşime mektup gitmesini bekliyorum
aykut52 16.03.2015 19:28:15
Alıntı yapılan: fuk_18 - Mart 16, 2015, 07:01:14 ÖSevet ufuk vAllaha hic kimse yapamazsın dedi ama ben evlendım şansım galiba
normalde yapamazsin onlarda sonradan anlamislar hatalarini ceviriyorlar simdi aile birlesiminde iki yol var ya almanya evlenmek icin aile birlesiminde buluncaksin bunun icinde turkiyede olman gerek yani konsolosluga gidip basvurcaksin a1 ile,sadece nikahi Almanya'da olcak
Yada normal evlenip turkiyede aile birlesimine basvurcaksin,
turist vizesiyle normalde nikah kiyilmiyor boslukdan yararlanmissin yada biranlik dalginlik diyelim sansilisin o konuda simdide proseduru uygulada sonra basin agrimasin,
yok suan bütün prosedüre göre davranıyorum zaten şimdi dedim gibi vizemi bekliyorum eşime mektup gidecekte bekliyoruz..Ama konsoloslukta kadın olumlu konustu gectin sayılır almanyadan bekleyin dedi.. bekliyoruz ALLAH bütün bekleyenlere sabır versin
mehmetdemirkaya 24.03.2015 20:54:02