ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: konsolosluk sonrası acil yardım...

Sayfa: [ 1 ]

asya01 22.03.2015 14:37:50

18 mart 2015 te bebeğimle randevuya gittim a1 sertifikam olmadığı için hazır olan evraklarımı alıp a1 sertifikamı 10 agustosa kadar onlara postalamam gerektiğini söyleyip gönderdiler. a1 sertifikamı alıp onlara postaladıktan sonra beni tekrar mülakata çağırırlarmı ? yoksa evraklarım gitmeme gerek kalmadan  işleme alınırmı ?

silvaro 22.03.2015 15:03:09

Benim başıma öyle birşey gelmedi ama kursta bulunan bazı kişilerin dil setifakısı eksikti sadece
onalardanda duydugum sadece evraklarını bırakacakları ama şöylede bir durum var yine izmir konsoloslugunda kendi randevum esnasında birini gördüm eksik evrak diye hiç sıra falan almadı evragı gösterdi bıraktı işlemi çok kısa sürdü

tugce_doerjer 22.03.2015 15:23:47

cocuk uzerinden aile birlesimi vizesine basvurduysaniz sizden a1 sertifikasi istemeleri sacma olmus. normalde cocuk uzerinden basvurularda sertifika istenmiyor. eger cocuk uzerinden basvurduysaniz itiraz edebilirsiniz. etmezseniz de almanca ogrenmis olursunuz buda sizin icin buraya gelmeden once kolaylik demek olur.

asya01 22.03.2015 20:47:26

eşim türk vatandaşı olduğundan normal aile birleşimi başvurum çocuk üzerinden değil.ben adanadan gittim a1 al bize postala dediler postalamam yeterlimi evrak ellerine geçince beni tekrar çağırırlarmı merak ettiğim

tugce_doerjer 22.03.2015 22:17:48

eger yakinsa konsolosluk gidin elden verin derim ben. hem ellerine gectiginden emin olursunuz hem de isleme alinmasini saglarsiniz. kapidan verilen postalarin isleme alinmasi uzun surebilir.

asya01 23.03.2015 00:15:39

yakın değil bana ADANA-ANKARA bebekle çok zor oldu gidip gelmem tekrarına dayanamam çağırılırsam

Sayfa: [ 1 ]