ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile Birleşimi Vizesi Hakkında

Sayfa: [ 1 ]

Selimco 30.03.2015 16:45:35

Merhaba Arkadaşlar Araniza Yeni Katilan Bir Üye Olarak Aklima Takilan Bazi hususlar Var. Öncelikle Belirteyim 24 Martta Aile Birlesimi Vizesi Icin Istanbul Konsoloslugunda Gorusmemi Gerceklestirdim ve Artik Vize icin Bekliyorum. Öğrenmek istedigim Konular Hakkinda Yardımcı Olabilecek Arkadaslara Simdiden teşekkür ediyorum.
1. Istanbul Baskosoloslugundan yapilan Basvuralarin Sonucu Süreye Olumlu mu Yansıyor?
2. Eşimin Alman Vatandaşı Olmasi bana Vize Suresine Ne Kadar Olumlu Yansir?
3. Yabancılar şubesi Alman vatandaşı esimden evrak istiyor mu? Esim öğrenci ayni zamanda part time olarak calisiyor ailesininde bize katkisi olacak.
4. Yabancilar Subesinin esimin ikamet ettigi Köln sehrinde olmasi avantaj saglar mi?

Son olarak vize alan arkadaslar ne zaman basvuru yaptiklarini hangisehirden vizeyi aldiklarini on görülen evraklari vs. Yazarsa daha iyi olmazmi. Simdiden tesekkürler.

yuva kurcam 30.03.2015 19:23:35

Merhaba, benim eşim izmir konsol. 11.03.2015 tarihinde basvurdu, 17.03.2015 'te elektr.sisteme islenmis ve 25.03.2015 tarihinde de Köln merkezden benim bulundugum yabancilar dairesine evraklar postalanmış, şimdi yabancilar dairesinden haber bekliyorum..ki 16.03.15 te gidip kimligimi, formul b ve evlilik cüzdanimi götürdüm verdim. Ben de Alman vatandasiyim ve calismiyorum hastaliktan dolayi, ben evlenmeden yabancilar dairesine gitdim ve yetkili kisi bana "siz almansiniz herhangi bir gelir göstermeniz mecbur değil"dedi...

Selimco 30.03.2015 22:52:31

Alıntı yapılan: yuva kurcam - Mart 30, 2015, 07:23:35 ÖS
Merhaba, benim eşim izmir konsol. 11.03.2015 tarihinde basvurdu, 17.03.2015 'te elektr.sisteme islenmis ve 25.03.2015 tarihinde de Köln merkezden benim bulundugum yabancilar dairesine evraklar postalanmış, şimdi yabancilar dairesinden haber bekliyorum..ki 16.03.15 te gidip kimligimi, formul b ve evlilik cüzdanimi götürdüm verdim. Ben de Alman vatandasiyim ve calismiyorum hastaliktan dolayi, ben evlenmeden yabancilar dairesine gitdim ve yetkili kisi bana "siz almansiniz herhangi bir gelir göstermeniz mecbur değil"dedi...
Cevabınız için Teşekkür ederim.. Elektronik Sisteme işlenme Adımından Sonra Eşimin Herhangi Birşey Yapması Gerekiyormu? Sürecin Belli Bir Standartı Olmadığı için O Kadar Sıkıntılı Geçiyor ki  offoff:) Her Konuyu Dikkatlice Takip Ediyorum. Fakat Vizesi Çıkan Arkadaşların Vize Sevinci ile Detayları Atladıklarını Görüyorum Yeterli Bilgileri Aktarabilirsek Herkese Faydası Olacaktır Diye Düşünüyorum.

yuva kurcam 31.03.2015 00:10:00

Eşiniz isterse yabancilar dairesine gidip, ben evlendim diyip kimligini ve evlilik cüzdanini verebilir. Sizin evraklariniz TR den gelince, en azından bilgisi olur yabancilar polisinin, görevli ile bir dialog kurmuş olur.. kur;)

Giland 31.03.2015 01:05:36

Alman vatandaşlarından evrak istediklerini sanmıyorum. Benim vizem 29 günde elime ulaştı istanbul konsolosluğu başvurusu ve bende Köln için başvurdum. Fakat ben çocuk üzerinden geldim. Hakkında hayırlısı tez zamanda kavuşursun inşAllah eşine.

Sayfa: [ 1 ]