elendil123
13.04.2015 20:32:03
Bugün Almanya turistik vize başvurumu gaziantep idata ofisinden yaptım. Hatta su an dönüş yolundayım. İlk basvurumdu. Öyle hic beklediğimiz gibi olmadı. Sıram geldi evrakları verdim davetiye gönderenin neyim olduğunu sordu. Uzak akraba dedim. Neden gidiyorsunuz dedi aile ziyareti e tabi biraz da tatil için dedim. Fotolarda sıkıntı varmış. Bir de gideceğim günden en fazla 90 gün önce başvurabilirmisim gün 3 5 gün fazla çıktı rezervasyonu hemen yenilettim sağlık sigortasını gün olarak çoğalttım ve evrakları tamamlayıp tekrar sıra aldım. Sıram geldi belgeleri verdim bir iki ufak düzeltme gideceğiniz kişi in yakınlık derecesi mi sordu sadece uzak akraba dedim. Belgeleri doldurdu öğrenci belgesi davetiye tapu vs. kontrol etti tamam dedi parmak iziniz alınacak bekleyin. Sonra biraz bekledim parmak izin alindi. Dedim sonuç olumlu mu ? Parmak izini alan adam pasaportunuz gelince öğrenirsiniz dedi. Tesekkur edip ciktim. SİMDİ NE OLDU ? İYİ Mİ KOTU MU ? bir de sadece elime bir parca kâğıt verildi.