ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ÇİFTE VATANDAş OLARAK NİKAH KIYMA

Sayfa: [ 1 ]

ernesto1988 16.04.2015 17:07:28

ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR SAYGILAR.EşİM ÇİFTE VATANDAş (TÜRK-ALMAN) TR DE NİKAH KIYMAK İSTEMEDİK(KIYSAK NE OLURDU?) ALMANYAYA GİDİşİMDE ZORLUK YASANMASIN DİYE FALAN FİLAN ÖYLE SEYLER KULAGIMIZA GELDİ.BEN DE HAZİRAN GİBİ ALMANYAYA GİDİP ORADA NİKAH KIYMAYI DÜşÜNÜYORUZ.TMM KIYDIK DİYELİM Bİ DE BU NİKAH EşİMİN TC KİMLİGİNE YANSICAKMI YOKSA BURDADA NİKAH KIYMAK ZORUNDAMIYIZ ? SAYGILAR SEVGİLER

fuk_18 16.04.2015 17:12:57

almanya nasil gidip nikah kiyacaksiniz birincisi bu turistik vize ile Almanya'da nikah kiyilmiyor kiyilsa bile Türkiyeye git aile birlesimine basvurun diyorlar

ikinci olarak turkiyede kiysaniz Almanya'dada ikiside ayni sey hic bir sey fark etmiyor turkiyede turk kimligiyle kiymaniz gerekiyor eger turk kimlgi var ise turk kimlgine yansiyip yansimadigi anlamadim yansisa ne olcakki bence sen sag soldan duyduklarina bakma kimse olumlu konusmaz cunku cevrende hep bir negatiflik vardir dikkatlice bakarsan gorebilirisniz

illa almanya nikah kiymak istiyorum diyorsan ve turkiyeye gelemeiym diyorsan nikahdan sonra yapman gereken,Almanya'da nikah kiymak icin aile birlesiminde buluncaksin sitede gerekli evralar var sabitlenmis konularda

16.04.2015 17:21:24

Öncelikle kardeşim Turist vizesi ile nikah yaptırabilmen şüpheli bir durum nikahın kıyılsa bile tekrardan türkiyeye gelip vize başvurusunda bulunman gerekli en mantıklısı almanyadan nikah tarihi alınıp vize başvurusunda bulunman

ernesto1988 16.04.2015 17:51:33

aile birleşimi için basvuracagım vizeye   ki eşim olacak hanım da daha öğrenci calısmıyor :( cok kafam karıstı valla herkes bir sey söylüyor etrafımdakiler yok sana vize vermezler eşin calısmıyor falan filan cevaplarınız için cok teşekkür ederim sağolun

fuk_18 16.04.2015 18:49:37

arkadasim bas bas bagriyorum etrafindakileri dinleme hic biri bilip bilmeden konusuyorlar bilirsin bizim insanimiz bilemdigi konu hakkinda profesör kesilir,sen burda yaz burdan cevabini al baska kisilere fikir basvurma esin alman vatandasi gelir ev falan istemicekler a1 belgeni al,nikahini yap turkiyede onudami istemiyon o zaman almanya evlenmek icin aile birlesiminde bulun vizen ciksin almnanyada evlen bos yere kafani doldurma sag soldakileirn lafiyla

Alıntı yapılan: ernesto1988 - Nisan 16, 2015, 05:51:33 ÖS
aile birleşimi için basvuracagım vizeye   ki eşim olacak hanım da daha öğrenci calısmıyor :( cok kafam karıstı valla herkes bir sey söylüyor etrafımdakiler yok sana vize vermezler eşin calısmıyor falan filan cevaplarınız için cok teşekkür ederim sağolun

yuva kurcam 16.04.2015 20:22:12

Iyi aksamlar,
bende cifte vatandasim, 1999 dan beri. Izmirde nikahimi Alman olarak kiydirdim. Ilk önce sormustuk bir memura, hayir Türk kimliginle kiymamiz lazim dedi, sonr diger memura sorduk, Alman olarakta kiyarim sorun yok dedi, bizde bütün gereken evraklari tamamladik ve ben alman olarak evlendim.
Evlilik icin gelirsen almanya'ya gecim saglanmasi lazim nikaha kadar, ya nisanlinin ailesi yapicak bunu yada baska biri.
Ama evlenip gelirsen almanyaya gecim sorsalar bile, vizeyi engelemiyor.

Benim esimde bekliyor vize fakat bizde sahte evlilik süphesi var, ne zaman capraz sorguya cagiricaklar bilmiyoruz. Bu beklemek maf ediyor bizi :(

Sayfa: [ 1 ]