ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: çapraz sorguya girdikten kac gun sonra cevap gelıyor arkadaslar.

Sayfa: [ 1 ]

vizebekler44 18.04.2015 22:55:30

gecen hafta capraz sorguya gırdım arkadslar ankarada  acaba kac hafta ıcınde cevap gelıyor  tecrubelı arkadaslar yazarsa cok memnun olurum  kolay gelsın herkese

yuva kurcam 25.04.2015 09:44:40

Neler sordular capraz sorguda?? Bizde 20 Mayista giricez eşim izmir'de ben burda :(

vizebekler44 25.04.2015 23:34:15

ne sormadılar desenız daha dogru olurdu .
esınızn anne baba  kardes yaşları nerede dogdukları  işleri nerede yaşadıkları ısımlerı.
nasıl nerde ne zaman  kım tanıstırdı. tanısma tarıhı ısteme tarıhı nısan tarıhı  dugun tarıhı nıkah tarıhı
esınızn mutfagını  yatak odasını anlatırmısınız  gıtmeden nasıl anlatıcaksam sacma bı soruydu .  oturdugu adres  kacıncı katta komsualrından tanıdıgınız var mı.

esınızn  en son bıtırdıgı okul  işi aldıgı aylık gunde kac sefr konusuyosunuz nasıl gorusuyorsunuz neyle gorusuyosunuz  ınternet telefon vb yani
esınızle hıtap şekliniz   genellıkle kaçta konusuyorsunuz

namaz kılıyomusunuz   oruc tutuyormusunuz esınız muslumanlık hakkında ne dusunuyor

esınızle en son ne zaman gorustunuz   esınızı havaalanında kımlerle aldınzı dugun olduysa kımler vardı dugun nasıl oldu anlatırmısnz detaylı sekılde

yuzuklerınızı nerden ne zaman ne kadar a aldınız  parasını kım odedı

esınızle tatıle gıttınız mı  gıttıysenız nereye hangı otele

esınız sağ elınımı kullanıyor sol elınımı 

dovme yada ız var mı
esınızle  cınsel bırlıktelıgınız oldumu 

ortak hobılerınız   sevdıgınız yemekler esınızın sevdıgı yemekler  muzık en sevdıgınz fılm  esınızn en sevdıgı  flm 

neden almanyada ıkamet etmek ıstıyorsunuz

esınızın ayakkabı numarası
esınızn beden numarası

esınızle ılk karsılastıgınızda  naptınız sarıldınız mı   opustunuz mu 

yaklasık olarak 2 saat suruyor tabı kısıden kısıye degısır benı cok zorladılar   nedenınıde hala anlamıs degılım cok sacma sorular vardı.esımle aramda yas farkı flnda yok ıkımznde ılk evlılıgı  naptıklarını kendılerıde bılmyıyor.pskolojım bozldu bunlar yuzunden  umarım sızın  sorgunuz kolay gecer yıne sorunuz  olursa  sorabılırsınzı  kolay gelsın

ümmetiMUHAMMED 26.04.2015 02:18:23

bu  perşembe günü bende izmirde sorguya gireceğim bana önerilerin nedir kardeşim?

yuva kurcam 26.04.2015 09:40:49

Cok teşekkürler kardeşim,umarım başka pislik çıkarmadan kavuşursun eşine. biz esimle bir karar aldik, eşimin vizesi çıktıktan sonra, Alman devletine kafalarina göre hareket ediyorlar diye imza topluyacam ve dava açicaz. Bizim de psikolojimiz bozuldu eşimle inanin. Selamlar iyi pazarlar

vizebekler44 26.04.2015 13:28:07

şu bir gerçek ki biz türkler almanlara göre 4.sınıf bı ulkeyız açıkca istemiyorlar ulkelerıne gıtmemızı  o yuzdende ellerınden gelennı yapıyorlar. çapraz sorguya gırecek arkadaslara onerım  guler yuzlu olmaları mutlaka  sorgudan once bu soruları  tekrar edılmelı  veya esınızle anlaşıp herhangi bi renk soruldugunda ıkımızde beyaz dıyelım.  ortak kararlar alın . mutlaka tarıhlerı soyleyın.  sorgu esnasındada hıc bılmedıgınız  bısey olabılır mesela  kan grubu esınızın bılmıyor olabılırsınız.orada bılmıyorum yerıne unuttum hatırlamıyorum dedıgınızde yanlısta olmuyor dogruda olmuyor  olası bı yanlısı onlemıs oluyorsunuz  yani. zaten gercek bı evlılıgı  olan soruları cevaplar. hepsını dogru soyluceksınız dıyede bısey yok  mutlaka yanlısınzn olucaktır kafaya takmayın  kolay gelsın   hepınıze.

yuva kurcam 27.04.2015 12:19:56

InsAllah en kısa zamanda gelir vizeniz vizemiz, bu kabus dolu günleri atlatırız :-[

Sayfa: [ 1 ]