vizebekler44
18.04.2015 22:55:30
gecen hafta capraz sorguya gırdım arkadslar ankarada acaba kac hafta ıcınde cevap gelıyor tecrubelı arkadaslar yazarsa cok memnun olurum kolay gelsın herkese
yuva kurcam
25.04.2015 09:44:40
Neler sordular capraz sorguda?? Bizde 20 Mayista giricez eşim izmir'de ben burda
vizebekler44
25.04.2015 23:34:15
ne sormadılar desenız daha dogru olurdu .
esınızn anne baba kardes yaşları nerede dogdukları işleri nerede yaşadıkları ısımlerı.
nasıl nerde ne zaman kım tanıstırdı. tanısma tarıhı ısteme tarıhı nısan tarıhı dugun tarıhı nıkah tarıhı
esınızn mutfagını yatak odasını anlatırmısınız gıtmeden nasıl anlatıcaksam sacma bı soruydu . oturdugu adres kacıncı katta komsualrından tanıdıgınız var mı.
esınızn en son bıtırdıgı okul işi aldıgı aylık gunde kac sefr konusuyosunuz nasıl gorusuyorsunuz neyle gorusuyosunuz ınternet telefon vb yani
esınızle hıtap şekliniz genellıkle kaçta konusuyorsunuz
namaz kılıyomusunuz oruc tutuyormusunuz esınız muslumanlık hakkında ne dusunuyor
esınızle en son ne zaman gorustunuz esınızı havaalanında kımlerle aldınzı dugun olduysa kımler vardı dugun nasıl oldu anlatırmısnz detaylı sekılde
yuzuklerınızı nerden ne zaman ne kadar a aldınız parasını kım odedı
esınızle tatıle gıttınız mı gıttıysenız nereye hangı otele
esınız sağ elınımı kullanıyor sol elınımı
dovme yada ız var mı
esınızle cınsel bırlıktelıgınız oldumu
ortak hobılerınız sevdıgınız yemekler esınızın sevdıgı yemekler muzık en sevdıgınz fılm esınızn en sevdıgı flm
neden almanyada ıkamet etmek ıstıyorsunuz
esınızın ayakkabı numarası
esınızn beden numarası
esınızle ılk karsılastıgınızda naptınız sarıldınız mı opustunuz mu
yaklasık olarak 2 saat suruyor tabı kısıden kısıye degısır benı cok zorladılar nedenınıde hala anlamıs degılım cok sacma sorular vardı.esımle aramda yas farkı flnda yok ıkımznde ılk evlılıgı naptıklarını kendılerıde bılmyıyor.pskolojım bozldu bunlar yuzunden umarım sızın sorgunuz kolay gecer yıne sorunuz olursa sorabılırsınzı kolay gelsın
ümmetiMUHAMMED
26.04.2015 02:18:23
bu perşembe günü bende izmirde sorguya gireceğim bana önerilerin nedir kardeşim?
yuva kurcam
26.04.2015 09:40:49
Cok teşekkürler kardeşim,umarım başka pislik çıkarmadan kavuşursun eşine. biz esimle bir karar aldik, eşimin vizesi çıktıktan sonra, Alman devletine kafalarina göre hareket ediyorlar diye imza topluyacam ve dava açicaz. Bizim de psikolojimiz bozuldu eşimle inanin. Selamlar iyi pazarlar
vizebekler44
26.04.2015 13:28:07
şu bir gerçek ki biz türkler almanlara göre 4.sınıf bı ulkeyız açıkca istemiyorlar ulkelerıne gıtmemızı o yuzdende ellerınden gelennı yapıyorlar. çapraz sorguya gırecek arkadaslara onerım guler yuzlu olmaları mutlaka sorgudan once bu soruları tekrar edılmelı veya esınızle anlaşıp herhangi bi renk soruldugunda ıkımızde beyaz dıyelım. ortak kararlar alın . mutlaka tarıhlerı soyleyın. sorgu esnasındada hıc bılmedıgınız bısey olabılır mesela kan grubu esınızın bılmıyor olabılırsınız.orada bılmıyorum yerıne unuttum hatırlamıyorum dedıgınızde yanlısta olmuyor dogruda olmuyor olası bı yanlısı onlemıs oluyorsunuz yani. zaten gercek bı evlılıgı olan soruları cevaplar. hepsını dogru soyluceksınız dıyede bısey yok mutlaka yanlısınzn olucaktır kafaya takmayın kolay gelsın hepınıze.
yuva kurcam
27.04.2015 12:19:56
InsAllah en kısa zamanda gelir vizeniz vizemiz, bu kabus dolu günleri atlatırız