ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: YARIN İZMIR KONSOLOSLUĞUNDA GÖRÜşMEM VAR TAVSİYLERİNİZİ BEKLIYORUM

Sayfa: [ 1 ]

erddinc 20.04.2015 12:00:34

Birde hangi sorular soruluyor Almanca

Görüşme deneyimi olan arkadaslardan deneyimlerini yazmasını bekliyorum utanan:)

posmasterr 20.04.2015 12:38:30

Hayirlisi olsun diyelim.Ben gectigimiz cuma istanbuldan basvurumu yaptim.İzmir icin bir yorum yapamayacagim ama anladigim kadariyla durum şu.öncelikle evliliginizin gerceklik derecesini ogrenmek icin soruyorlar sorular.Nerde nasil tanistiniz dugun nerde ne zaman oldu nikah ne zaman oldu gibi sorular sordular tabi kide türkce olarak.Ayrica gelecege dair planlariniz nedir diye sordular.Ve bunlarin sonunda almanca soracagim  dedi.sordugu sorular;

Evlimisin,
Cocugun varmi,
Alyansin varmi
Esimin adi

Sogukkanli davran.Kendinden emin cevaplar ver.Ne kadar strest yapar isen o kadar zorlaniyorsun.Ve ne kadar kendinden emin davranir isen o kadar kolay geciyor gorusme...

heidi 078 20.04.2015 16:49:29

Merhaba arkadaşım,öncelikle hayırlı olsun..konsolosluk farketmez sanırım benim görüşme yaptığım konsolosluk ankara idi.Öncelikle eşinle nerde tanıştın diye sordu bana ben daha önce almanya ya  gidip geldiğimden almanyada tanıştım dedim ablamla aynı apartmanda oturuyor kendisi dedim zaten o da başka soru sormadı,biraz almanca olarak kendimi tanıtmamı istedi ben de adımı işimi hobimi falan gibi basit şeyleri anlattım..stres yapacak hiç bir şey yok,evrakların tamamsa evliliğn gerçekse gerilme almanca falan işin prosedürü hiç zorlamıyorlar,yalnız görüntü de  önemli diye düşünüyorum tertemiz dişler düzgün kılık kıyafet bir de samimi sohbet...kolay gelsin bol şans .

Sayfa: [ 1 ]