tepkisel
27.04.2015 15:38:48
Merhabalar.
Yakın zamanda schengen vize başvurusunda bulundum. Talep ettiğim 1yıl turistik vizeydi. 180 gün içinde 90 gün kalma hakkım var. İstenilen gün sayısını vermeyebildiklerini biliyorum sorun sürede değil, ancak başvuru formunda turistik vize seçeneğini işaretledim. Yani turistik vize istedim. Ancak Visa Type bölümünde Besuchs-/Geschäftsvisum(Ziyaret/Ticaret) yazıyor. Daha önce aldığım schengen vizesinde ise 90 gün içinde 30 gün kalma hakkım vardı. Onda Visa Type bölümünde Touristisches Visum yazıyordu.
Sorum şu, bunda bir anormallik var mı? Girişte sorun yaratırlar mı? Sanmıyorum ama yine de teyit almak istedim. şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
younus
03.08.2015 16:36:17
Merhaba tepkisel, bende turistik başvurmama rağmen benim vizemde de besuchs-geschäftsvisum yazıyor, Çıkışında herhangi bir sorun yaşadınmı bilgi bu konuda bilgi verebilir misin?
ikoncan
11.09.2015 19:47:16
yeniceri57
11.09.2015 22:30:47
Herhangi bir sorun olmaz
Bu vizr türü ticari turistik olarak giriş yapacagınız anlamına gelmektedir. Yani türkçesi su almanya da iş arayabilir iş görüşmesi yapabilir ve ticari faaliyetiniz için bir takım belgeler alabilirr bunları kullanabilirsiniz. Ancak kesinlikle çalışma izniniz yoktur. Ülkeye girişte de aynı prosedür devam eder .
Selametle