tugaysignak
30.04.2015 22:57:04
Merhaba sevgili arkadaslar oncelikle forumda daha once boyle bir konu acildimi bilmiyorm acildiysa simdiden ozur diliyorum.
Italyada yaklasik 2 senedir yasiyorum burda sureli iscilik hakki barindiran oturum iznim var aile birlesimi(babam) aracaligiyla gelmistm buraya 18 yasinda idim, Almanya da calismak ve yasamak istiyorum bunu yapabilir miyim veya neler yapmam lazim beni bilgilendirir misiniz ?
Tesekkurler.
omerumutesen
05.05.2015 01:33:23
Avrupa birligine bagli ulkeler arasinda alinan vizelerle farkli avrupa birligi ulkelerine gecis ve calisma haklari avrupa birligi kanunlari geregi mumkun diye biliyorum bu schengen ulkeleri kapsaminda oldugu icin ama degisen birsey varmidir emin degilim. italyan kimligi ile burda calisan arkadaslarim hatta jopcenterdan destek alanlar bile var fakat konu hakkinda bildiklerim bu kadar net bir bilgi almak icin gitmek istedigin sehrin yabancilar subesini araman sana daha faydali olacaktir
tugaysignak
05.05.2015 13:06:33
Singende dayim yasiyor hocam, benim nereyi aramam lazim birde almanca bilmiyorm turkce konusan biriyle konusabilir miyim aradigimda ?