ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: arkadaşlar lütfen yardim

Sayfa: [ 1 ]

mehmetdemirkaya 01.05.2015 14:08:29

1.arkadaşlar ben ilk başvurumu 27 11 2014 tarıhınde yaptım a 1 olmadıgı ıcın red geldı a1 ı yaptım 29 nisanda randevuya gittim evraklar yandi yeniden hepsini toplayın dedi  ve ben aynı gun herseyı halletmeye calıstım  a 1 den evrakların tamamen cöp olması normalmi?
2.evraklari verdim herhangi bi elsik olmadı almanca kendimi tanıttım bana bit kagıt verdi almanca sorular vardı cvpladım iki yada 3 tanesi yanlıs olabilir bu bir sıkıntı dogururmu?
3heyecandan eski eşimden olan cocuklarımın dgum tarıhlerını ıkıkez yanlıs soyledım  bu esnada kadın benım evraklara bakarak olumsuz bırseklde kafa salıyodu  asagılaycı kucumseydı tavırlar pısıkolojık testmi yoksa bunlar egoıstmi
4 kadının surat ıfadelerı ve tavırları benım cok olumsuz dusunmeme neden oldu vızeme red yeme olasılıgını dusunuyorum oyle bır durumda  artık avukatla halletme sansım varmı ve bana avukat onere bılırmısınız

fuk_18 01.05.2015 14:22:21

son vizen de red gelirse ondan sonra avukata gidersin suan bekliceksin sureci kafanda soyle gecti böyle gecti diye olumsuz dusunceler kurma bekleyip gorcegiz ne olacagini ama sana basdan dedik a1 olamadan basvurma diye ama red almissin gordugun gibi,neyse suan yapman gereken olumsuz seyler dusunmeden beklemek her belgeyi eksiksiz vermissen sanmiyorum red gelecegini esinin durumunda sorun yok ise

mehmetdemirkaya 01.05.2015 14:26:52

eşim 1500 euro maşı var işi iyi ev musait devlet  yardımı yok ve türk vatandaşi kendisi
ayrıca çok tşkler yardımlarınız için

fuk_18 01.05.2015 14:40:34

rica ederim dedigim gibi hersey yeterli 1500 maas yeterli bir miktar sorun cikmacak diye dusunuyorum yapmaniz gereken suanda sadece beklemek esinize sordurmak gerek kagitlar gittimi gitmedimi diye durum ne durumda diye sürec hakkinda bili alabilir esiniz yabancilar dairesinden

Alıntı yapılan: mehmetdemirkaya - Mayıs 01, 2015, 02:26:52 ÖS
eşim 1500 euro maşı var işi iyi ev musait devlet  yardımı yok ve türk vatandaşi kendisi
ayrıca çok tşkler yardımlarınız için

Sayfa: [ 1 ]