ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: AİLE BİRLEşİMİ VİZEM İÇİN SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI İSTEDİLER

Sayfa: [ 1 ]

aylüh28 06.05.2015 22:10:31

Merhaba arkadaşlar,daha önce başka bir başlıkta benden Almanya'dan sağlık sigortası istendiğini yazmıştım.Onu halledip gönderdik geçtiğimiz hafta.Bugün konsolosluk yine aradı şimdide 3 aylık seyahat sağlık sigortası isteniyor ve sonrasında vizemi  göndereceklermiş.Bugün ayarlayıp gönderdim.Yalnız benim bildiğim aile birleşiminde seyahat sağlık sigortası istenmiyor,bu konu hakkında bilgisi olan varmı ve daha önce sizlerdende istedilermi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

fuk_18 07.05.2015 03:25:03

isde kafalarina göre islem yapiyorlar bosver hallettiysen kurcalama cunku bir mantik arayamazsin

aylüh28 07.05.2015 11:57:48

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Haklısınız ama umarım başka bir şey daha çıkmaz :) birde sigorta başlangıcını sigortayı yaptırdığım günden başlattım bu bir problem olmaz değilmi? ayrıca bu konudan bağımsız bir şey daha sormak istiyorum size.Vizem geldiğinde türkiyeden belli bir çıkış tarihi yazıyormu yani belirtilen tarihte çıkmak durumundamıyım?

fuk_18 07.05.2015 13:34:33

aile birlesimi vizesinde genelde her vizede su vardir ornek olarak von 10.05.2015 bis 09.08.2015   bu iki tarih arasinda bir tarihde girebilirsin.sanada böyle bir tarihli vize gelcek baslangic ve bitis tarihi arasinda istedigin zaman girebilirsin ama yinede bitime  hafta kalaya kadar gidilcek ulkeye girmeyi tavsiye ediyoruz

Alıntı yapılan: aylüh28 - Mayıs 07, 2015, 11:57:48 ÖÖ
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Haklısınız ama umarım başka bir şey daha çıkmaz :) birde sigorta başlangıcını sigortayı yaptırdığım günden başlattım bu bir problem olmaz değilmi? ayrıca bu konudan bağımsız bir şey daha sormak istiyorum size.Vizem geldiğinde Türkiyeden belli bir çıkış tarihi yazıyormu yani belirtilen tarihte çıkmak durumundamıyım?

Sayfa: [ 1 ]