ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Acil yardım eşim Dortmunda mail Attı cevap olarak şunu yazdılar

Sayfa: 1 [ 2 ]

erddinc 29.05.2015 18:56:34

Son olarak bizim yazdığımız maile dönüş olarak bu Yazılmış

Sehr geehrte Frau Catras,

die Entscheidung darüber,ob Ihr Mann ein Visum erhält, trifft die Deutsche Botschaft.
Von der Ausländerbehörde geht leidlich eine Stellungnahme raus.

Mit freundlichen grüßen
Im Auftrag

erddinc 29.05.2015 22:11:39

?

Erselo 29.05.2015 23:16:16

Alıntı yapılan: erddinc - Mayıs 29, 2015, 10:11:39 ÖS
?

sanırım konsolosluk sizi mülakata çağıracak ve orda karar verecekler. Benim eşime de yabancılar şubesi biz tavsiyede bulunuyoruz konsolosluk onayı veriyor demişlerdi. Tahminimce yabancılar şubesinde sorun yok, dil sorununu atlatırsanız vizenizi vericekler.

Erselo 29.05.2015 23:23:06

ben vizeye başvurduğumda aksiliklerden dolayı sertifikamın üzerinden 6 ay geçmişti. Görüşme sırasında kendimi tanıttığımda görevli telaffuzumu çok beğendiğini ama sertifikanın üzerinden zaman geçmiş deyip yazılı sınava tabi tuttu beni.Hazırlıklı gitmiştim. Sizde tekrar edin. Hatta linkini atacağım sayfada ki sorulara bakın derim size .Allah kolaylık versin. İnşAllah tez zamanda eşinize kavuşursunuz.
https://www.urfaailebirlesimi.com/httpwww-urfaailebirlesimi-comwp-contentuploads201206almanca-konsolosluk-sorulari-docx/
https://www.urfaailebirlesimi.com/almanca-a1-ile-ilgili-temel-soru-ve-cevaplar-okul-la-ilgili-deutsch-ist-spitze-ye-uygun1-2-3-4-uniteler/

heidi 078 30.05.2015 10:52:36

günaydın erdinç kardeşim,yabancılar dairesinden gönderilen ilk mail ,yoruma açık mail...kısacası ,eşinizden herhangi bir evrak istemiyorlar  şu aşamada,biz görüşümüzü ilettik,fikrimizi beyan ettik,son söz alman büyükelçiliğin diyorlar..bu şu demek te olabilir di ,biz görüşümüzü gönderdik,konsolosluğun onayını bekleyin .ama ikinci mail, dediğim ben büyük ihtimalle seni tekrar arayacaklar,  almanca  bir kaç soru soracaklar,ondan sonra vizeni verecekler...inşAllah hiç gerek kalmaz ama,ne demiş atalarımız..sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına..son olarak erdinç kardeşim,senin yabancılar dairesinden alabileceğin bir bilgi yok gibi ,bence konsoloslukla iletişime geç,sorunu anla öğren...

erddinc 01.06.2015 10:49:50

Çalısmaya başladım kardeşim teşekkürler , bugün arayacm 15:00 -17:00 Arasında billgi veriyorlar, bakalım Hayırlısı inşAllah

erddinc 01.06.2015 17:54:20

Millet bugün İzmir konsolosluğunu Aradım anlattım , ben pasaportu kargo ile istemedim İzmir'de ikamet ediyorum yakın diye .
Her neyse anlattım bir bayan açtı çok iyiydi Barkod numarası verdi sorguladı hatta ekran yavaş dedi , şu an son aşamada burda değerlemdirmesinde dedi bende dedim beni çağıracak misiniz tekrardan görüşme talebiniz var mi şu an olarak öyle bir bilgi içermiyor dedi. Üzgünüm dedi sizleri ne üzecek ne de sevindirecek bir şey paylaşamadım dedi  funny:) bende dedim beklemek zor o da Haklısınız dedi

Brn7 01.06.2015 19:31:14

Ben Ankara'daki konsolosluğu aradığımda adımı bile sormadan beyefendi 4 hafta sürüyo dedi. Halbuki ben ayak yapmıştım Almanya size onay maili atmış bi bakarmısınız diye. Sen baya şanslıymışsın :)

erddinc 01.06.2015 21:21:54

şans işte kardeş bir an önce sonuçlansa da bu stres bitse

erddinc 02.06.2015 15:53:58

Alıntı yapılan: Brn7 - Haziran 01, 2015, 07:31:14 ÖS
Ben Ankara'daki konsolosluğu aradığımda adımı bile sormadan beyefendi 4 hafta sürüyo dedi. Halbuki ben ayak yapmıştım Almanya size onay maili atmış bi bakarmısınız diye. Sen baya şanslıymışsın :)

Bugün yine denedim şansımı aynı tavırda biriyle konuştum , 3 Ay'ı geçmişse eğer Fax Yada mail atıp bilgi atabilrisnz dedi barkoda bile bakmadı :) Allah yardımcımız olsun hepimizin tez zamanda kavuşuruz sevdiklerimize

erddinc 02.06.2015 15:54:46

Birde diyor ki liste Haftalık Yükleniyor 😂 halbuki güncele oluyor çoğu zaman günlük oluyor

Brn7 02.06.2015 20:22:59

Naptıkları belli değil ki. Hayır bana o vizeyi verecekler mecbur çocuk üzerinden çünkü. Ama böyle bilmeden beklemek canımı sıkıyor. Bide o tavırları yokmu ! Bazen çok sinirleniyorum ama işte yapacak bişey yok.

erddinc 03.06.2015 01:14:55

Alıntı yapılan: Brn7 - Haziran 02, 2015, 08:22:59 ÖS
Naptıkları belli değil ki. Hayır bana o vizeyi verecekler mecbur çocuk üzerinden çünkü. Ama böyle bilmeden beklemek canımı sıkıyor. Bide o tavırları yokmu ! Bazen çok sinirleniyorum ama işte yapacak bişey yok.

Aynen kardeşim , sabır etmekten başka bir çaremiz kalmıyor . İnşAllah en kısa zamanda hepimizin vizeleri çıkarda sevdiklerimize kavuşuruz

Sayfa: 1 [ 2 ]