esi alman vatandasi yada ab vatandasi olunca vizeden muaf tutulacak diye bir durum yok benimde esim alman vatandasi ve bir cok kisinin durumuda bu sekilde ama hepsi a1 sertifikasi alipta vizeye basvurdular ben simdiye kadar yeni duydum böyle birseyi sizin durumunuz farkli olabilir yani böyle vize alinmasi mümkün gözükmüyor lütfen kimse tam emin olmadan bilgi vermesin insanlar dogru sanar inanir ve zaman kayiplarina yol acarsiniz zaten yeterince uzun bir sürec herkez yazdigindan emin olsun destek olucam derken köstek olmasin lütfen
jacquess
18.06.2015 12:37:43
Ufuk arkadaş ben de çok teşekkür ederim. Her konuya yetişmeye çalışıyor. (İçtenlikle) Kelimeye sinirlenmiştim sadece.
fuk_18
18.06.2015 19:41:49
arkadaslar aptal kelimesi ironi olarak söyledim suki hamile olan bayanin yazdiklarini okuyan sahis ne yazdi hemen o zaman bi email atayim hemen sevincle belki muaf olabilirim diye ama,muaf olmucagini herkez biliyor burda benim degindim nokta hamile olan arkadas sanki esi eu vatandasi olan herkez muaf gibi gostermis deseki ben hamileydim benden istemediler diye söylese is zaten buralara uzamicak,
jacquess: arkadasim sende hemen celallenmissin ama ben kimseye aptal demedim a1 alanlar aptalmi o zaman dedim yani hukumet size ayricalik tanimis hamilelikten istememis bu herkezden istencek anlami tasimiyor
ve siteye girmesine gerek yok zaten yarin öbürgun zaten gidecekti ha simdi ha yarin biz alistik insanlarin isi bitince birdaha hic ugramamasina
heidi 078
18.06.2015 22:54:00
en baştan tekrar okudum yazılanları olay aynı ufuk arkadaşın dediği gibi gelişmiş,.aylüh28, takip edebildiğim kadar paylaşımlarını, aslında çok yardımsever bir arkadaşımız,hamilelik dolayısıyla biraz fazla alınganlık ta yapmış olabilir,neticede hiç bir şahsa yönelik hakaret yok..gitme konusuna katılıyorum,çok sayıda insan katılmış buraya ama çoğu vizesini alıp gitmiş, onun dışında bir kaç arkadaş hala burada tecrübelerini bizlerle paylaşmakta...
KaLpSiz
19.06.2015 00:14:46
Almanya'dan kovulana dek ben bu siteden ayrilmam
jacquess
19.06.2015 14:53:25
Evet, Yanlış anlaşılma olmuş, kusura bakmayın. Gördüğüm kadarıyla herkes iyi niyetli zaten.. Teşekkürler herkese
jacquess
29.07.2015 16:18:06
Aygul hanıma birçok kişi burada karşı çıktı ama sonuçta haklı olan Aygül hanımmış. A1 belgem olmama ragmen benden bugun a1 belgesi istemediler ve gerek yok dediler. Eşi AB (Almanya hariç) vatandaşı olan kişilerden a1 belgesi istenmiyormuş. Boşuna aldık

olsun ama en azından dil öğrendim.