kamufle_2133
02.07.2015 17:41:31
Selam değerli almancax üyeleri bir konu hakında tecrübeli arkadaşlardan yardım talep edecektim . çocuk üzerinden aile birleşimi için randevu aldım ve gerekli evrakları toplama aşamasına geçtim fakat bir yerde takılı kaldım
sorunum şu eşim biz evlenmeden önce türk vatandaşlığından alman vatandaşlığına geçmiş ve haliyle kütüğü kapanmış idatanın gönderdiği belgeler arasında diğer ebevyen yani eşiminde toplu vukuatlı nüfus kayıt örneğini istiyorlar nüfus kayıt örneğinde adına birleşim yapılacak çocuğunda adının geçtiği düşünceler bölümünün dolu olduğu nüfus kayıt örneği istiyorlar haliyle kütük kapalı olduğu için çocuğum doğmadan önce eşim alman vatandaşı olduğu için çocuğun ismi ve benimle evlenmeside eşimin nüfus kaydında geçmiyor peki bu durumda bu ne saçmalıktırki eşimin nüfus kayıdında çocuğumunda kayıtlı olduğu nüfus kayıt örneği istiyorlar bu durumu nasıl aşabilirim bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim şimdiden teşekürler.
fuk_18
02.07.2015 18:50:43
onlarda biliyor nufusda cikmiyacagini coguun sen sadece esinin ailesini esinin kendinin ve kendi ailenin vukatli nufus kayit örneklerini a yeterli birde cocuk turk vatandasi olduysa onunkinide alsan iyi olur
Bende seninle aynı durumdaydım. Ben sadece kendiminkini almıştım. Çocuğun doğum belgesi ve alman pasaportunu götürmüştüm. Vukuatlı nüfus cüzdanı yoktu eşime ve oğluma ait. Zaten konsolosluk sormadı. 1 ay sonrada vizemi yolladılar.
voliroy
04.07.2015 15:06:37
Bendende hic birsey sormadilar esime ait nufus kayit ornegi ile ilgili