ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ANKARA COCUK ÜZERİNDEN VİZE BASVURUSU

Sayfa: [ 1 ]

nescaffe 12.07.2015 02:55:25

arkadaslar  ben 13.05.2015 yılında vize basvurusu yaptım cocuk üzerinden yabancılar subesine 22.06.2015  tarıhınde ulastı ve esımden ıstenen belgeler  sadece evın  kaıtını ıstedıler  ve 29.06.2015 tarıhınde görüsme yaptı esıme  kaıtı teslimm etti dedilerki bır ay  ıcınde  sonuclanır  ve dogrumu konusuyorlar anlamıyorum  dosyanızı ankaraya göndericem  dedi... faxla bu ıslem olmuyormu dosya ne anlamına geliyor  12 gün gecmesine rahmen bır cevab alamadım  bılgısı olan arkadaslar yorum yapabılırmı  Allah herkesın ailesine kavustursun..

tugce_doerjer 12.07.2015 17:11:19

yabancilar subesi dosyanizi inceleyip sonucu ankaraya yollamistir yada yollayacaktir. internet üzerinden gönderiliyor evraklar posta yolu ile degil. vizeniz basvurdugunuz konsoloslukta basliyor. daha 1 ay olmus basvurali bugün yarin sonuc elinize ulasir. normal seyirinde devam ediyor basvurunuz. stres yapmaniza gerek yok.

nescaffe 12.07.2015 18:42:20

tugce   benım vize basvurum ıkıncı ayı gecti onun  ıcın sabırla beklıyoruz ..

Sayfa: [ 1 ]