ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Oturum izni onaylanana kadar Türkiye'ye gelip-gitme

Sayfa: [ 1 ]

istanbuller 19.07.2015 23:52:15

Merhaba;

Yeni bir almancax kullanıcı olarak hepinizi saygı ve sevgi ile selamlarım.
Temmuz 2015'un başında İstanbul Alman Konsolosluğu'na  aile birleşimi başvurusu yaptım. şu an vizemi beklemekteyim.

Hayırlısıyla vizemi aldıktan sonra, Almanya'ya gideceğim. Yabancılar bürosuna başvuru yaptıktan sonra ...

1) Almanya'da Oturum iznimi alana kadar Türkiye'ye gidip- dönebilme şansım var mı?

2) Aile birleşim vizesini aldıktan sonra işlerimi tamamlayamaz isem ve 3 aylık aile birleşim vizemi kullanmazsam tekrar başvuruda bana sorun çıkartılar mı? Türkiye'deki işlerimi toparlamam sandığımızdan daha fazla sürecek gibi gözüküyor..

3) Eşim alman vatandaşı ve 1 çocuğumuzla İstanbul'da yaşıyoruz. Başvurumu Almanya'daki eşimin oturduğu kentteki yabancılar ofisine mi sorabilirim yada bunu sorabileceğim genel bir ofis numarası var mı? Eğer genel bir merkez ise sizden internet adresini ve telefonunu almam mümkün müdür?

Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Hepimize ailesiyle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağı bir hayat diliyorum.

Saygılarımla,

fuk_18 20.07.2015 01:36:25

gidersiniz vizenizi uzatirsiniz yeni kart gelene kadar size fiktionsbescheinigung verirler onunla giris cikis yapabilirsiniz

Sayfa: [ 1 ]