Brn7 10.08.2015 10:35:20
Alıntı yapılan: BirEzgidirMavi - Ağustos 10, 2015, 12:52:06 ÖÖ
Çok güzel tavsiyelerde bulunmuşsunuz, lakin kimse dememiş ki: Çocuk üzerinden başvurmuşsun hoş almışsın da vizeni. O çocuğun durumu ne olacak. Tabiiki Allah kimseye yaşatmasın aile içi geçimsizlik zor ama 1.5 ay içinde ne oldu da iş boşanmaya geldi. Sırf Almanya'ya kapak atabilmek için geldi isen o çocuğun suçu neydi ?
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Reyya 10.08.2015 23:59:56
Brn7 11.08.2015 10:44:43
Alıntı yapılan: Reyya - Ağustos 10, 2015, 11:59:56 ÖS
Brn 7 , dilerim eşin ile sorunlarını halledersin diyeceğim ama senin anlattıklarının benzeri malesefki çok yaşanıyor. Keşke bu durumlar olmasa. Türkiyeden gelen eşlere biraz daha anlayışlı davranılsa, en önemlisi çiftlerin aileleri çok karışmasa, eşler sorunlarını kendi aralarında çözümleyebilselerdi şu tatsız olaylarda yaşanmazdı.. Yinede üzülmemeni dilerim. Hemen bir türk avukat bul. o seni en doğru şekilde yönlendirir. Burada bilgi tam alamazsın yanlış doğru yorumlar kafanı karıştırır. Tek başına avukat bulamaz isen,başka yol tavsiye edebilirim.
Hep söylemişimdir arkadaşlar yine söyleyeceğim. Almanya'da ailesi yanında olmayan hiç kimsenin zorluk yaşamasını istemem o yüzden AWO adı altında eski adı türk danış olan kurumlar var. Bu kurumlarda türk memurlarıda görev yapar. Almanya'da dili yetersiz olanlara, önünüze çıkabilecek her soruna karşın, bu kurumlar yardımcı oluyorlar. Gerektiğinde avukat dahi buluyorlar ve yönlendiriyorlar. Tercümanlık işlerinizi dahi cüzi rakamlarda yapıyorlar. Awo Almanya'nın her eyaletinde var. Senin yaşadığın yerdede mutlaka vardır. bilgisayardan dahi bulabilirsin. şayet bulamaz isen bana bildir yaşadığın şehirdeki awo kurumlarını ben sana bildiririm. Bu kurum hiçbir ücret ödemeden her konuda yardımcı olan bir kurumdur. Takıldığın konular için bana yazabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Herşey gönlünce olsun.
kaanK 12.08.2015 18:20:28
Brn7 12.08.2015 21:07:19
Alıntı yapılan: kaanK - Ağustos 12, 2015, 06:20:28 ÖS
Brn7 özel mesajlara bakarmısın.