ogyy 19.08.2015 19:32:21
tugce_doerjer 20.08.2015 14:17:03
ogyy 20.08.2015 14:50:45
Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Ağustos 20, 2015, 02:17:03 ÖSinşAllah dediginiz gibi olur yoksa beklemek insanı cok yoruyor ve strese sokuyor artık her kagıd da verdık ıstedıklerı herseyi fazlasıyla verdık neyı ıncelıcekler ne yapcaklar bılemıyorum ama en kısa zamanda hayırlı sonuclar dılıyorum kendım ıcın ve bekleyen arkadaslar ıcın....
merhaba, sizi baya bir yokusa sürmüsler esiniz türk oldugu icin. normalde böyle seyler oluyor ilk sizin basiniza gelmedi o yüzden cok stres yapmayin. esinizden aldiklari belgeler islemden cikinca zaten cevabi bildiriceklerdir turkiyeye. su anda yaz oldugu icin isler yavas ilerliyor cogu kisi yillik iznini almis durumda. okullar pazartesi acilicak cogu kisi is basi yapicak o zaman isler hizlanir. olumsuz bir cevap vereceklerini sanmam sadece esiniz türk oldugu icin anlasmali evlilik mi yoksa gercek mi diye tereddütleri olabilir o yüzden tanismanizi yazdirmislardir. yakinda cevap alisiniz insAllah
Oberfranken 20.08.2015 15:27:20
ogyy 20.08.2015 17:28:53
Alıntı yapılan: Yafes - Ağustos 20, 2015, 03:27:20 ÖSevliligimizden şüphe duyabılırler bu herkesın basına gelebilecek bir olay ama neden bu kadar uzun suruyor altı ustu bı sorguya alacaklar ıkımızıde hıc yoktan randevu verirler yada sorguya alacaklarsada neden eşime sana daha mektup gelmeyecek dıyorlar anlamıs degılım cok sacma sapan davranıyorlar....
Iki sorun var birincisi esinizin Turk vatandasi olmasi,ikincisi de evliliginizinden suphe duyuyor olabilirler.
Esinizle aranizda yas farki varmi?
Esiniz veya sizin ilk evliliginizmi?
Uzaktanda olsa akrabalik baginiz varmi?
Muhtemelen sizi capraz sorguya alacaklar. Vereceginiz cevaplarin eslesip eslesmedigine bakarlar. Ornek Turkiyede nerede bulustunuz veya kac kere bulustunuz diye sorarlar iki tarafa.
Oberfranken 20.08.2015 21:36:41
Alıntı yapılan: ogyy - Ağustos 20, 2015, 05:28:53 ÖS
evliligimizden şüphe duyabılırler bu herkesın basına gelebilecek bir olay ama neden bu kadar uzun suruyor altı ustu bı sorguya alacaklar ıkımızıde hıc yoktan randevu verirler yada sorguya alacaklarsada neden eşime sana daha mektup gelmeyecek dıyorlar anlamıs degılım cok sacma sapan davranıyorlar....
eşimle aramda yaş farkı yok 1 yaş var
ikimizinde ilk evlilikleri
akrabalık bagımız yok Almanya'da tanışmşltşm zaten bir arkadaş ortamında.....
ogyy 21.08.2015 00:25:48
Alıntı yapılan: Yafes - Ağustos 20, 2015, 09:36:41 ÖSAlistim zaten bunlarin ugrastirmalariyla ben oradayken bile ufacik seylerr takip yolluyorlardi sabir dilicez artik herseyin hayirlisi diyip beklocez sagolasin...
Suphe uyandiracak bir durumunuz yok ise sadece esiniz Turk oldugu icin sikinti yaratiyorlar.Bunlarin hepsi keyfi yapilan uygulamalar. Er yada gec vizeniz gelir merak etmeyin. Bu islerde mantik aramayin.Ben oturum icin Landratsamt denen yere 4 kez gittim ve en sonunda basvurumu onayladilar. Tamamen yildirma politikasi. Bu yolun gelene kadar ve geldikten sonraki tek anahtari sabir. Kafaya takmayin. Selamlar.
tugce_doerjer 21.08.2015 08:55:31