ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Hollanda Aile Birleşimi

Sayfa: [ 1 ]

ismet3435 20.08.2015 23:55:09

Arkadaşlar 3yıl önce hollanda vatandaşı olan eşimle evlendik türkiyede eşim beni hollandada yaşamak için kandırdı ben askerdeyken hollandada çalıştı ve maaşı,sözleşmeli işi herşeyi ayarladıktan sonra avukata evrakları verdi avukat %90 vizeyi alırsın demiş..şimdi soruma gelelim onay gelirseki geliceği söyleniyor ben türkiyede ne gibi bir işlem yapıcam hiçbir bilgim yok..evrakları burdaki elçiliktenmi alıcam yoksa eşimemi göndericekler veya adresimemi göndericekler..Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

fuk_18 21.08.2015 00:20:13

hollandada yasiyorsa esin suanda senin gerekli belgeleri topladikdan sonra hollanda konsolosluguna gidip aile birlesiminde bulunman gerek ondan önce randevu aliyorsun randevuyu veren firma sanirim asagidaki orayi arayip bilgi alin bi ama sizinde yapmaniz gereken tabiki islemeler var ayni almanya ile birlesimi gibi

https://www.vfsglobal.com/netherlands/turkey/schedule_an_appointment

ismet3435 21.08.2015 00:43:38

butun evrakları eşim ve avukat topladı burdan benim pasaport bilgilerim fotokopileri falan ordaki yabancı şubesine verdiler yani başvuruyu ben yapmadım eşim yaptı burdaki konsolosluğa herhangibirşey götürmeme gerek olmadığını herşeyi onların hallettiğini söyledi avukatta fakat ben onaydan sonra vizeyi kimden alıcam avukat o konuda bilgi vermedi..onu merak ediyorum orasımı göndericek burdanmı alıcam..almanya gibi değil hollanda sınav yok en basitinden dil zorunluluğuda kaldırıldı sadece orda okula gitmem gerekiyormuş..

fuk_18 21.08.2015 00:55:37

bende bunu anlamiyorum avukata ne gerek vardi diye dil sinavi olmadigini biliyorum,ama sen oturdugun yerden nasil vize alican merak ediyorum yazarsin buraya gelismeleri ama anlatigin gibi sacma birsey görmedim ben

ismet3435 22.08.2015 09:07:33

Cok basit islemleri esimi getirmek istiyorum diyerek esim baslatti esim zaten hollandada yasiyor burayla bir ilgisi yok.avukatin olma nedeni malesef turkleri hollanda yabanci subedekilerin oyalamalari hatta sebepsiz cvb vermemeleri sebepsiz red vermeleri evraklari esim adina avukat hazirlayip yolladi bende bekliyorum..gelen her turlu cvbi ve yapacaklarimi ileride ihtiyaci olanlar icin buraya yazicam

Sayfa: [ 1 ]