ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanyadayim ve entegrasyon kursu..

Sayfa: [ 1 ]

posmasterr 23.08.2015 17:32:39

Arkadaslar merhaba.2 bucuk aydir almanyadayim.Nasil diye sorarsaniz can sikintisi,baska birsey yok.İs arama surecindryim.Sizlere bir sorum olacak.Geldigimden beri dil kursu icin basvuru yapmadim.Gecenlerde kagit yollamis yabancilar dairesi agustos 28 e kadar kursa kayit olun diye.Simdi sorum su;kursa iki gun sonra kayit olmaya gidecegim ama kurs hemen baslamayacak sanirim.Baslamayacagi icin bir sorun olurmu benim icin.Cunku agustos 28 e kadar kayit yaptirin demis.benim 28 e kadar kayit yaptirmam onemli degilmi?Kursun ne zaman baslayacagi degil?

fuk_18 23.08.2015 18:13:54

kayit yaptir kursun baslamasi zaten sonra olacak onemli olan kursa kayit olduguna dair belgeyi yabancilar dairesine vermen

posmasterr 23.08.2015 23:31:15

tesekkur ederim.Biran once kursa kayit yaptirayim.gelirken 3 aylik vize verdiler.9.ayda bitiyor ama 10. aya randevu verdikleri icin randevu bir ay ekstra uzattilar.Sanirim bu dil kursuna kayit yaptirmam oturma musademi uzattigimdada lazim olacak.

Sayfa: [ 1 ]