ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Türk kAnalları

Sayfa: [ 1 ]

pygmailon 14.09.2015 18:11:03

Arkadaşlar Selam,

7 aydır Almanya dayım. Türk kanalı icin canak kullanma izni yok dairemizin. IP TV diye bir kutu varmış, 100 e yakın Türk kanalı ve cok ta perfekt olmasada lig tv yi televizyonumuzdan izliyebiliyormusuz. Tek seferlik 175 euro ödeyip evden tv den izleyebiliyormusuz. Ne dersiniz satın layım mı yoksa başka bir yolu var mı?

fuk_18 14.09.2015 23:25:20

tek seferlik diye birsey yok inanma yillik ucretli onlar ip tv de garanti birsey yok her an gidebilir yayinlar cok degisiyor cunku yayin linkleri o yuzden guvenme

Alıntı yapılan: pygmailon - Eylül 14, 2015, 06:11:03 ÖS
Arkadaşlar Selam,

7 aydır Almanya dayım. Türk kanalı icin canak kullanma izni yok dairemizin. IP TV diye bir kutu varmış, 100 e yakın Türk kanalı ve cok ta perfekt olmasada lig tv yi televizyonumuzdan izliyebiliyormusuz. Tek seferlik 175 euro ödeyip evden tv den izleyebiliyormusuz. Ne dersiniz satın layım mı yoksa başka bir yolu var mı?

pygmailon 15.09.2015 10:31:23

Bir tanıdık almış 1 yıl önce halen kullanıyor, yayın kalitesi güzelmiş, sadece arada donmalar oluyormus, lig tv yi felan da izliyor iyi kötü, hatta SKY kanalı da var Alman Bundesliga yı yayınlayan. Tek sefer ödemiş bir daha para ödememiş,sonucta adam sana decoder veriyor, bir kagıt felan imzalamıyorsun. Peki başka nasıl izlicez Türk kanalı felan?

fuk_18 15.09.2015 13:18:26

yillik ucretli verilen box lar var yillik 150 250 arasinda turk kanallarini komple izliyon ondan alabilirsin,yada laptopu tv baglayip o sekilde izlicen

Alıntı yapılan: pygmailon - Eylül 15, 2015, 10:31:23 ÖÖ
Bir tanıdık almış 1 yıl önce halen kullanıyor, yayın kalitesi güzelmiş, sadece arada donmalar oluyormus, lig tv yi felan da izliyor iyi kötü, hatta SKY kanalı da var Alman Bundesliga yı yayınlayan. Tek sefer ödemiş bir daha para ödememiş,sonucta adam sana decoder veriyor, bir kagıt felan imzalamıyorsun. Peki başka nasıl izlicez Türk kanalı felan?

trk.trk 15.09.2015 14:03:47

Oncelikle selamlar.Biz de ayni konudan muzdaribiz ve bize onerilen bi Turk firmasinin markasi var.Almanyada cok buyutmusler isi ve hemen hemen cogu sehirde bayilerden satin alabiliyomusuz.Marka vermek yasak degilse ismini veriyim bir de siz arastirin,guvenilirse bende almayi dusunuyorum okey:)

pygmailon 15.09.2015 17:28:34

Bende buldum bir kişi satan, güvenilir birine benziyor,175 euro ya Türk kanalları ve lig tv var,cocuk lig tv için arada donabilir ama görüntü HD dedi, ben onu almayı düşünüyorum. Bir kere ödeme yapacagım ve bir daha ödeme olmayacakmıs.

Sayfa: [ 1 ]