ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Çıldıracam valla...

Sayfa: 1 [ 2 ]

kamufle_2133 17.09.2015 18:48:20

Alıntı yapılan: Smtnn - Eylül 17, 2015, 03:46:58 ÖS
Valla kardeş 5 kilo verdim ya. Yemeden içmeden kesildik. Eve kapalı kaldık. Hala herşey aynı tas aynı hamam. Vize bekleyenlere Allah yardım ve sabır versin gerçkten. Nikah stresi düğün stresi sınav sitresi vize başvuru stresi son 6 ayda stres üstüne stres. Bide vize red gelirse bunu bi insanın bünyesi kaldıramaz

vAllah kardeş böyle her şeye aşırı stres yaparsan işin zor  sen yine normal aile birleşimi yapmışsın ben çocuk üzerinden aile birleşimi yaptım 24.07 de  halada bekliyorum normalde çocuk üzerinden aile birleşimi yapanların vizeleri daha erken çıkıyor  öyle sanıyorumki bu gecikmenin nedeni savaş bölgesinde olan mültecilerin dosyalarını öne atmaları ve tatil dönemine denk gelmemizden dolayı memurların yıllık tatil haklarını kulanmakla  kaynaklı dünyanın stresi bitmez o yüzden çok stres yapma bence   bu stresten kurtulursanız almanyaya giderseniz  bile başka streslerle karşılaşacaksınız  stres yapmaktansa kendini telkin etmen daha doğru olacaktır çünkü bizim elimizde olan bir şey değil. Bizim gibi daha öncede vizeleri böyle geciken arkadaşlar olmuş ama genelde eninde sonunda hayırlı haberi almışlar  her şeyde hayır aramak gerekir belki böylesi daha hayırlıdır .Hayırlısı ile inşAllah en yakın zamanda sen ben ve bütün bekliyen kadaşlarımız hayırlı haber alırız ve öyle sanıyorumki yakın zamanda  yani 7. ayda dahil başvuru yapıpta daha sonuç alan arkadaş görmedim her kes beklemede gibi alan arkadaşlar varsa  burdayım desin :)

Smtnn 17.09.2015 19:25:42

Haklsın valla en iyisi sabır ama senin baya olmuş ya. İnsaf bu kadar da olmaz ki. Bence benden önce vizeyi sen hak ediyorsun 😊 inşAllah en yakın zaman da viseni alliırsın

kamufle_2133 17.09.2015 20:25:42

Alıntı yapılan: Smtnn - Eylül 17, 2015, 07:25:42 ÖS
Haklsın valla en iyisi sabır ama senin baya olmuş ya. İnsaf bu kadar da olmaz ki. Bence benden önce vizeyi sen hak ediyorsun 😊 inşAllah en yakın zaman da viseni alliırsın

yanlış yazmışım  yeni fark ettim :) 24.07 olacaktı ama halada 20 gün daha gözüme kestirmişim 20 günden önce bir şey beklemiyorum   hepimiz hakında hayırlısı olsun

Sayfa: 1 [ 2 ]