ALMANCAX => Cafe almancax

Konu: ich komme

Sayfa: 1 [ 2 ]

smyrna 19.04.2007 12:32:26

Peter und Paul Fest gecen hafta firsat bulamayip bir festi kacirdik brettende ama bunlardan birisimi bilmiyorum, festivallerinizin namini duydum :) evet Brettendeyim su an demek sende buralarda okudun ne hos :) hafta sonu hava guyel olursa Europapark'a gidiyoruz, orasi hakkinda fikirleriniz varmi nisanlim cok guyel anlatti ve bende cok merak ettim.
  Ayrica Heidelberge bu sehre gitmeye calisacagim Nazire, ve evet dedigin gibi Mainheim alisveris konusunda uygun ve fazlasiyla kaliteli.

djuha evet bende gunde 3 kere bosaltiyorum, simdilik meraktanmidir nedir hepsini okuyorum ama zamanla sIkIlabILIrim :)

NalanW 20.04.2007 10:58:06

Smyrna Europapark inanilmaz güzel bir yer,inan koca bir gün gezme ile bitiremiyorsun. Giriste parayi  ödedikten sonra bütün bütün oyuncaklar bedava eger kalabalik olmazsa cok sanslisin ve hepsine binmeye calis..Benim cok begendigim korsan magarasiydi.Üstü kapali ici su dolu kücük bir tekneyle geziyorsun icini,icersi los ve cok güzel..Mutlaka görmen lazim..
Herseyi anlatmiyayim sana süpriz olsun...Ama inaniyorum türkiyedede anlatmaya devam ediceksin,cok güzel bir yer.Sana simdiden iyi eglenceler diliyorum.

www.europapark.de

Sayfa: 1 [ 2 ]