ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanya aile birlesimi basvurusu 02.09.20015

Sayfa: [ 1 ]

lgysys 07.10.2015 16:37:21

Selam arkadaslar
ben 2003-2013 yillari arasi almanyada yasadim, önce egitim amacli oradaydim, sonra buyuk sirketlerde bilisim uzmanligi yaptim, 4 ay önce esimle evlendim, 02 eylulde basvurumu yaptim, dogal olarak almanca belgesi istemediler. sorun su ki esime hala mektup gitmemis.

sizce nedendir?

Erselo 07.10.2015 17:49:23

mültecilere öncelik verilmesinden  dolayı aile birleşimi vizeleri maalesef ki biraz daha yavaş işliyor. Eğer eşiniz Alman vatandaşı ise mektup gitmeyebilir. Bazen onlardan herhangi bir evrak istenmiyor çünkü

lgysys 07.10.2015 17:51:18

esim alman vatandasi. ayrica benim eski vizemide aldilar fotokopisini. direk vizeyi almanyaya yollamadan verebilme durumlari oluyormu? sonucunda almanyada önceden yasadim vergi verdim.belki bir özel durum olabilirmi diye dusundum

Erselo 07.10.2015 21:56:02

Alıntı yapılan: lgysys - Ekim 07, 2015, 05:51:18 ÖS
esim alman vatandasi. ayrica benim eski vizemide aldilar fotokopisini. direk vizeyi almanyaya yollamadan verebilme durumlari oluyormu? sonucunda Almanya'da önceden yasadim vergi verdim.belki bir özel durum olabilirmi diye dusundum

tabi önceden Almanya'da bulunmanız, iş hayatınızın olması size avantaj sağlayabilir diye düşünüyorum. eşiniz Alman vatandaşı olduğu için evrak istemeyebilirler. Eğer gideceğiniz yer kalabalık bir şehirse işlemler yavaş olabilir. Konsolosluktan direk vize verirler mi bir bilgim yok. İnşAllah kısa sürede eşinize kavuşursunuz

Sayfa: [ 1 ]