ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanya derken Danimarka`ya gitmek

Sayfa: [ 1 ]

adreamcomestrue 07.10.2015 23:10:35

Sevgili Arkadaslar, Moderatorler ve Site Kuruculari,
Oncelikle boyle bir forum olusturup biz caresizlere care oldugunuz icin hepinize tesekkur ederim.
Ben de sizler gibi Almanya yolculugunun hayaliyle kendimi buralarda buldum. Soyle ki Alman kiz arkadasim ve ben bir evlilik yapmaya karar verdik ve bunun sonucunda gerekli arastirmalari yaptik ve gorduk ki Almanya`da evlenmek icin tonla evrak isteniyor, biz de isin kolayina kacip evliligimizi Danirmaka`da gerceklestirmeye karar verdik. Su an icin belge toplama asamasindayiz, kiz arkadasimin Meldebescheinigung hazir, bana taratilmis halini gonderdi, hayirliyisla ben de bir kac gun icinde gidip kendiminkini alacagim. Sonra belgelerimizi tarih icin Danimarka`ya gonderecegiz. Asil sorunlu surec bundan sonra basliyor aslinda, benim yesil pasaportum var ve bu Danimarkadaki evlilik icin gecerli fakat evlilikten sonra buraya dondugumde bildigim kadariyla pasaportumu normal pasaportla yenileyip, A1 sertifikasini alip Aile Birlesim Vizesi icin basvurmam gerekiyor. Peki ya evlilikten sonra Danimarka`dan direk Almanya`ya donup orada devlet destekli immigiration kurslarina ve dil kurslarina katilsam ve sertifikami alsam Turkiye`ye donup de bu bir ton evrak isiyle ugrasmadan direk orada kalma sansim var midir?
Degerli yorumlariniz benim icin onemlidir, hepinize bol sans diliyorum.

Sayfa: [ 1 ]