Arkadaslar herkes yasadigi sehri, is gücünü,alim gücünü ve benzeri seyleri anlatirsa yeni gelecek olan arkadaslarimiza biraz olsun fikir vermis oluruz diye düsündüm. herkes gelecegi sehiri yada yakinlarindaki komsu sehirleri merakediyor, korkarak biraz cekinerek adim atiyorlar yeni hayatlarina. bu baslik altinda gelecekleri sehirlerle ilgili bilgi alirlar diye düsündüm..
Mylau :
Oldukca kücük bir sehir. Sehrin genc kesimi buradan batiya yada daha büyük sehirlere gitmek icin cabaliyorlar. Günlük market alisverisi diger sehirlere oranla oldukca ucuz. temiz,sakin, bol yesillik icinde kücük bir sehir mylau. komsu sehirlerimiz reichenbach ve netzschkau. bu sehirlerde nispeten mylau ya göre biraz daha büyükler. Is imkani yok denecek kadar az, komsu sehirlere yada daha uzak sehirlere gitmek zorunda insanlar. en yakin büyük sehir hof bize 60 km uzaklikta. zwickau ve pluen sehirleri 25 km uzaklikta. oralarda is imkani var, sosyal aktiviteler icin herseyi bulabilirsiniz.
bizim sehirde gece hayati, restaurant,cafe gibi seyler yok. oldukca sakin ve sessiz bir sehir mylau. emelki hayati icin güzel gencler iyin bayici bir sehirdir kendileri