ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: vizem onaylandi Pasaport gelmedi deli olacam,,,,,LÜTFEN BILGIIIIII

Sayfa: [ 1 ]

Aytemur 26.11.2015 20:10:00

Arkadaslar lütfen bana Bilgi verin,ben aile birlesimi icin almanya vizesine bas vurdum,kagitlar belgeler hepsi tam olarak ankaraya verdim.
ESIM almanyada yabancilar polisini carildi,ve gidip onayladi ve Adam tamam demis,mail yazacagiz anklaraya vizesi onaylandi diye.
  11.Kasim 2015 yani vizem almanya yabancilar polisinden onaylandi,bugun 26 Kasim 2015 ve hala pasaport elime gecmedi...NEDEN??

KAc gün sürüyor bu pasaoprtun gelmesi anlamiyorum,lütfen bilgisi olan bana yasin,cok sevinirim.

Saygilar Serkan Aytemur

ahmet058 27.11.2015 15:19:52

kardesim sende benim gibi magdur olmussun sıkıntıdasın benim 8. haftam basvuralı ancak daha evraklarım gitmemis cıkar yakında umarım ümidini kaybetme kardesim vize bölümündekiler resmen umursamıyor evrakların ulastıktan 1 hafta ıcınde onay verirse konsolosluk aynı gunde basıyor vizeyı yada sallıyor sasırmıyorum türkiyemizin sıkıntılı işleri tüm kurumlarda yatıyorlar büyükelcilik dahil baska bi acıklaması yok bunun varsa acıklasın biri

Aytemur 27.11.2015 21:22:07

Evet vize ciktigi an normalde pasaportu hemen yoluyorlarmis,arkadasin vizesi pazartesi onaylandi,carsamba yani 2 gün sonra pasaport elindeydi,anlamiyorum gercekten ya.
  Nasil bir calisma düzeni bu,adam iyi günündeyse hemen yoluyordur pasaportu,kötü günündeyse bosver salla diyordur,,,,,,,,HEY GÖZÜNÜ SEVDIGIMIN TÜRKIYESI...böyle Kurumlarda gercekten Kaliltemiz ve calisma yöntemimiz sifirin altinda sifir

erddinc 27.11.2015 22:54:28

Vizeyi asıl onaylayan kurum Türkiye'de konsolosluktur , Almanya'ya yabancılar dairesi sadece görüşünü mail ortamında Türkiye ye belirler örn; şu kişinin Almanya'ya gelmesinde herhangi bir sakınca yoktur olumlu olarak yanıtlar ama son kararı Türkiye'de ki konsolosluk verir olumlu yada olumsuz . Bunun tam bir süresi yok aynısını bende yaşadım 1 aydan fazla bekledim pasaportumu. İnşAllah en kısa Zaman ulaşır passportlarınız.

erddinc 27.11.2015 22:56:25

Yani anlayacağınız son kararı Türkiye'de ki konsolosluk veriyor. Ve Almanya'da olumlu olarak görüşünü bildirsede Türkiye'de ki konsolosluk bekletip araştırma yapabiliyor .

Sayfa: [ 1 ]