ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: kasımın 2. haftası izmir aile başvurusu

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

erddinc 29.01.2016 01:43:01

Haydi hayırlı uğurlu olsun vizen , Dormunda tekrardan Hoşgeldin şimdiden kazasız belasız yolculuklar

gızmo 29.01.2016 10:26:11

valla ne desem bilemedim çok sevindim hemde çok bvb0510,hayırlı olsun Allah eşinle huzurlu mutlu uzun bir ömür nasip etsin inşAllah ben ve benım gıbı bekleyenlerde bu sevinci tez zamanda yaşarız.Eşine de saygılarımı ilet tekrar gözünüzaydın arkadaşım  byby:) byby:) byby:)

BVB0510 29.01.2016 20:23:28

Çok teşekkürler arkadaşlar güzel dilekleriniz için :) inşAllah en kısa zamanda senin vizen de gelir gizmo , senin ve senin gibi bekleyen arkadaşların vizesi de gelir tabii ki ancak umarım en tez seninki gelir, senle ben diğer arkadaşlara göre, son zamanlarda baya bekledik :/

Beyaz 29.01.2016 21:22:50

Tebrik ederim. Gözünüz aydin :)

Beyaz 29.01.2016 21:26:25

Tebrik ederim.  Gözünüz aydin.

Beyaz 30.01.2016 00:19:46

Merhaba Bvb0510, tam anlayamadigim bir konu hakkinda soruyorum;
Acaba  'köln bundesverwaltungsamt' Northern Westfalen bolgesine konsolosluklardan giden vize basvuru mektuplari once burada toplaniyor daha sonra esinizin ikamet ettigi ausländeramt'a mi gönderiliyor. Yani ausländeramt'a ulasamadimizi ya da iletisim kuramama durumumuz var ise (Northern Westfalen Bölgesi icin gecerli) iletisim kurabilecegimiz bir merkez diyebilirmiyiz ?

BVB0510 30.01.2016 13:48:37

Merhaba Beyaz,
Benim bildigim kadarıyla Köln'deki Bundesverwaltungsamt sadece nrw bölgesinde değil bütün Almanya genelinde çalışan ve sorumluluk sahibi olan bir kurum. Birçok vize süreci konusunda(aile birleşimi, öğrenci vizesi vb.), genelde de ulusal vizelerde, Türkiyeden başvuru gerçekleştikten sonra, orjinal dökümanlar önce Köln'e gönderiliyor. oradan da kişinin ikamet edeceği , sorumlu ausländerbehörde'ye iletiliyor. Abh ile iletisime gecilememesi durumunda köln bva ile telefon ya da mail yoluyla iletisime gecilip bilgi alınabiliyor.

Sayfa: 1 2 [ 3 ]