ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Neden insan ayirtediyorsunuz anlamiyorum neden kimse yardimci olmuyor

Sayfa: [ 1 ]

ahmet058 10.12.2015 16:17:02

Konu aciyorum 1 kisi bile yazmiyor bilgi alisverisi yapmiyor hic yardimci olunmuyor baskasi bi konu aciyor adminler yaziyor ben aciyorum bakip geciyor herkez beni blok edin cikmak istiyorum forumdan...

titanm4a1 10.12.2015 16:27:42

Hangi konuda yardım istiyorsun? Forumda zaten olan yada sık sık açılan benzer konularsa o yüzden cevap vermiyor olabilir arkadaşlar.  şahsi bir husumet düşünmen mantık dışı.

kamufle_2133 10.12.2015 16:29:00

Alıntı yapılan: ahmet058 - Aralık 10, 2015, 04:17:02 ÖS
Konu aciyorum 1 kisi bile yazmiyor bilgi alisverisi yapmiyor hic yardimci olunmuyor baskasi bi konu aciyor adminler yaziyor ben aciyorum bakip geciyor herkez beni blok edin cikmak istiyorum forumdan...

sakin ol ahmet058 kardeşim kişilerin bilgisi dışındaki konulardır bilmedikleri bir şey hakında seni yanlış yönlendirmeleri yada yazmamaları normaldır emin ol  burdaki kişilerin bildiği yada anladığı bir şeyden konu açarsan gören her arkadaş sana yardımcı olacaktır yöneticiside üyeside

ahmet058 10.12.2015 16:39:29

Vize basvurumun uzerinden 10 hafta gecti bu ayin sonunda 3 ay oluyor kagitlarim sanirim almanyada kaybolmus konsolosluk kagitlarin vize basvurdugum gun gittigini soyluyor ancak hannover yabancilar sube evraklarin halen gelmedigini soyluyor kayboldu baska.bisey gelmiyor aklima neyapabilirim 3 ay gectikten sonra mahkeme v,s mi yoksa dilekce yada konsoloslugami gitmem lazim?

fuk_18 10.12.2015 18:03:36

3 ay bittikden sonra, avukata ver ugrassin avukat sen sinirlenmezsin o zaman

Alıntı yapılan: ahmet058 - Aralık 10, 2015, 04:39:29 ÖS
Vize basvurumun uzerinden 10 hafta gecti bu ayin sonunda 3 ay oluyor kagitlarim sanirim Almanya'da kaybolmus konsolosluk kagitlarin vize basvurdugum gun gittigini soyluyor ancak hannover yabancilar sube evraklarin halen gelmedigini soyluyor kayboldu baska.bisey gelmiyor aklima neyapabilirim 3 ay gectikten sonra mahkeme v,s mi yoksa dilekce yada konsoloslugami gitmem lazim?

tugce_doerjer 10.12.2015 21:31:11

Konu actiniz size cevap verildi anlatildi Ahmet bey ben kendim size cevaplar verdim,anlattim bildiklerimi niye bu sekilde tekrardan konu aciyorsunuz. Geciken basvurunuz hakkinda da söyledim size ne düsündüysem. sürekli ayni konulari basliklr halinde acarsaniz cevap alamazsiniz. Oturdugumuz yerden vizenizin gecikme sebebini 100% bilip size cevap veremeyiz. Insan ayirt etmiyoruz ama ayni konulari dönüp dolasip da anlatmiyoruz. Eski actiginiz basliginiza ne yazildiysa su anda da aynisi yaziliyor cevap olarak...

Sayfa: [ 1 ]