ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: almanyada ilk kagit isleri

Sayfa: [ 1 ]

ahmet058 07.02.2016 14:17:43

selamin aleykum arkadaslar uzun suredir giremiyorum nete 30 eylulde vize basvurusu yapmistim 27 aralikda vizem cikmisti  gecen hafta dugunum oldu ve 2 gundur almanyadayim vize oturum calisma izni hakkinda bilgi almak istiyorum hannoverdeyim vize baslangic ve bitis tarihim 27-12-2015 / 25-03-2016 suan itibariyle nereye once gitmeliyim esim alman vatandasi yabancilar subeden mi basliyor tum islemler calisma iznini en kisa sekilde nasil cikartirim yardimci olmanizi bekliyorum

ahmetcan07 08.02.2016 22:10:32

selamına aleykum adaş öncelikle hoş geldin diyelim . kardeşim öncelikler auslanderbehorde ye git orada oturum kartına başvur . foto vs bişeyler isteyecekler . onları hazırla teslim et . 3 - 4 haftada oturum kartın gelecek Allahın izniylen yenge alman vatandaşı mı türk vatandaşımı ?

ahmet058 10.02.2016 22:36:19

Hosbulduk sağol kardeşim bugün nüfus kaydını yaptırdık muhtarliga gittik esimle ayni evde gorunuyoruz simdi o kagitla 2 fotograf pasaportumla yarın auslanderbehorde e yarın gideceğiz oturum için çalışma iznini oturumlarda beraber mi veriyorlar onu merak ediyorum yarın öğreneceğiz artik eşim alman vatandaşı evimiz 5 odalı 2miz yaşıyoruz sadece.Esim  çalışıyor inşAllah kısa zamanda oturum ve çalışma iznini alırız bi kaç senelik alırsak iyi olur...

tugce_doerjer 11.02.2016 08:54:53

oturum ve calisma izni birlikte veriliyor zaten. ilk etapta durumunuza göre ya 1 yillik ya 3 yillik vize verirler. artik gittiginizde göreceksiniz. oturum karti icin biometrik resim ve ayrica harc ücreti istiyorlar. oturum kartiniz da zaten 2 haftada elinize ulasir. hayirli olsun yeni hayatiniz

Sayfa: [ 1 ]