ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Sürecin Başındayım

Sayfa: [ 1 ]

BerkayYilmaz 08.02.2016 16:49:00

Merhaba arkadaşlar. Bende 19 şubatta Aile birleşimi için Ankara da olan sınava giricem. Daha önce 14 Aralıkta Almanyada girdim 52 Puanla kaldım. Bu yüzden korkularım ile yüzleşmeye çalışıyorum.. Türkiye de ki sınav Almanyadakinden daha mı rahat olur ? Sınav hocaları Türk 'mü ? Kısa bir süre kaldı insan korkmuyor değil.. Bide eş hasreti olunca..

telasli 11.02.2016 18:56:41

Almanyada ki sınavdan kalmışsınız yani almanyadaydınız şimdi tekrar sınava girmek için türkiyeye gelmişsiniz eş hasreti diyorsunuz. Daha durun bakalım eşinin yanına hiç gidememiş en son eşini 5 6 ay önce görmüş insanlar var. 52 yle kaldıysanız biraz daha üstünden geçip sınavı geçersiniz diye düşünüyorum ben.

BerkayYilmaz 13.02.2016 17:24:56

Alıntı yapılan: telasli - Şubat 11, 2016, 06:56:41 ÖS
Almanya'da ki sınavdan kalmışsınız yani Almanya'daydınız şimdi tekrar sınava girmek için Türkiyeye gelmişsiniz eş hasreti diyorsunuz. Daha durun bakalım eşinin yanına hiç gidememiş en son eşini 5 6 ay önce görmüş insanlar var. 52 yle kaldıysanız biraz daha üstünden geçip sınavı geçersiniz diye düşünüyorum ben.

Umarım geçebilirim sınavı. En çok korkutan yer sözlü kısmı. Yazılı kısmını bi şekilde yapıyorum ancak sözlü kısmında temalar çok zorluyor. Aile birleşimi için sınava girip geçtiyseniz temalara nasıl çalışacağımı anlatabilirmisiniz ? Nasıl ezber yapabilirim ? Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

telasli 13.02.2016 17:32:26

benimde sınavım 26 martta. benim a1 sertifkan ösd olacak. adanada ki sınav merkezinde gireceğim. hocalarımız süper. 3 adet kart var içinden birini seçip onun hakkında 3 5 dakika soru cevap yapıyorsunuz. deneme sınavlarında böyle gördük çünkü. internette bir sürü örnekleri var kalıplar hep aynı zaten

BerkayYilmaz 13.02.2016 17:39:30

Alıntı yapılan: telasli - Şubat 13, 2016, 05:32:26 ÖS
benimde sınavım 26 martta. benim a1 sertifkan ösd olacak. adanada ki sınav merkezinde gireceğim. hocalarımız süper. 3 adet kart var içinden birini seçip onun hakkında 3 5 dakika soru cevap yapıyorsunuz. deneme sınavlarında böyle gördük çünkü. internette bir sürü örnekleri var kalıplar hep aynı zaten

Anladım. Bende Bursa 'da bir kursa gittim ancak Hocadan pek memnun degıldık. Eşimde benımle bırlıkte bı kac kere derse gırmıstı her yazdırdıgı sey dogru degıl demıstı. Sınav calısması hıc yapmadık ve ılk sınav heyecanını sınav zamanı yasamıstım.

3 adet kart var derken nasıl 3 adet kart var ? Yanı 5 6 tane tema kartı var. Bunların harıcınde 20 30 tanede  cumle kuracagın kelıme kartları var..

Ricalı kartları iyice biliyorum cumleyı nasıl kuracagımı fılan ancak schule beruf wochenende sport temalı olanların mantıgını anlamadım..

telasli 13.02.2016 17:42:54

dostum bizim sınav formatımızda 3 tane içeriğinde ricada bulunan kart örneği var sen birini seçiyorsun ve o kart üzerinden başlıyor muhabbet. bir tanede ayrı bir resim gösteriyor o resimde ne görüyorsan onu almanca anlatıyorsun. önce kendini tanıtıyorsun tabi. yahu hepsinin kalıbı aynıdır. yeter ki fiilleri bil. machen möchten haben sein gibi bunları kendine çekimleyerek yada du kişisine göre çekimlesen yeter. biraz kelime bilgin olsun tamam. kelime bilgin varsa tutamaz kimse seni

Sayfa: [ 1 ]