ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile birleşimi belgeleri arasında belirsiz olan belge

Sayfa: [ 1 ]

telasli 10.02.2016 01:01:18

Arkadaşlar selam. hem bana hemde eşime ait olan tam tekmil vukuatlı nüfus kaydı kağıdını anladım lakin anlamadığım bir madde daha var.

o madde ise; Eşinizin, Sizin ve varsa Çocuklar dahil Tam Tekmil vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği 

Benim değil ama eşimin çocuğu var. Eşimin çocuğu içinde ayrı bir tam tekmil vukuatlı nüfus kağıdımı çıkartmam gerekiyor nüfustan?

fuk_18 10.02.2016 01:40:51

esinin ailesinide iceren tam vukatli nufus kayit ornegi cikarsaniz yeterli olur ve esinize ait olanda zaten cocukda cikacaktir

telasli 10.02.2016 10:52:05

Eşim almanyada ki türk konsolosluğundan bunu alabilir mi? Burada ki memurlar illa eşin gelsin yada bir yakını diyebiliyorlarmış. Bu arada eşim sonradan olma alman vatandaşı

fuk_18 10.02.2016 13:30:00

alabilir sorun yok ama normalde sanada veriyorlar baska nufus mudurluklerini dene

Alıntı yapılan: telasli - Şubat 10, 2016, 10:52:05 ÖÖ
Eşim Almanya'da ki türk konsolosluğundan bunu alabilir mi? Burada ki memurlar illa eşin gelsin yada bir yakını diyebiliyorlarmış. Bu arada eşim sonradan olma alman vatandaşı

Sayfa: [ 1 ]