ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: can sıkıcı bekleme !!!

Sayfa: [ 1 ]

yeniceri57 17.02.2016 06:31:09

Merhaba Arkadaşlar

19 Aralık başvuru tarihim.
23 Aralık evraklarım Almanya'da
şuanda hala beklemedeyiz. bu ayın 19 undan verdikleri yasal süre doluyor. Konsoloslugu aradığımda 23 üne kadar Almanya'nın yazışma tarihi verdiğini öğrendim. Yetkili şubat ayınıda çıkaralım. şubat ayı içerisinde de gelmez dedi. neden uzun sürüyor bu kadar dedim. tam cevaplar veremedi. göçmen yoğunluğu şudur budur birsürü şey anlattı. eğer 3. ay da da herhangi bir geri dönüş olmazsa yasal hakkımı sonuna kadar kullanacağım.
şuandaki başvuru yapan arkadaşlarımın çoğu 3 ayı gözden çıkıyorlar. 3 aydan önce gelen vizeler çok şanslı. Allah'tan Türkiye'deki işimden istifa edip çıkmadım bunlara güvenerek. ama 1 ayda nasılsa çıkar diyip işten çıkan bir  arkadaşım oldu adamın 5. ayı hala vizesinden haber yok. hiç düşünmemeye başladım. bol bol almanca çalışıyorum.

geç olsun güç olmasın. Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin bekleyen arkadaşlarımıza bol bol sabır nasip etsin inşAllah

selametle

telasli 17.02.2016 10:40:14

kardeşim eşinle görüş yabancılar şubesine gitsin bir görünsün noldu bizim iş desin. orda masada memur bekletiyordur keyfi işlem yapıyorlar. gitsin görünsün otursun konuşsun işlemimizi yapın desin üstüne düşmezse daha çok bekler orda.

Sayfa: [ 1 ]