ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Aile birleşimi ve pasaport durumu

Sayfa: [ 1 ]

volkan33 21.04.2016 18:01:57

Arkadaşlar merhaba,
İşim gereği ara sıra yurtdışı seyehatlerine çıkan biriyim.Haziran ayında Allah nasip ederse aile birleşimine başvuru yapıcam.temmuz ve ağustos aylarında iş seyehatlerim var.sorum şu;
Aile birleşimi yaparken pasaportu konsolosluka veriyoruz doğrumu?ben yurtdışı seyehatlerimi gerçekleştirmek için pasaportu alabilecekmiyim?

tugce_doerjer 21.04.2016 21:16:40

Normalde pasaport teslim ediliyor ama siz durumunuzu aciklayin belki bir istisna yaparlar

kaanK 22.04.2016 14:16:11

Pasaportu başvuruda bırakma zorunda değilsiniz. Talep ederseniz geri veriyorlar. Vize onayınız geldiğinde konsolosluğa bırakıp birkaç gön sonra vize işlenmiş bir şekilde alabilirsiniz. En azından İzmir konsolosluğunda durum bu şekildeydi. Diğerlerinde de aynı uygulamanın olduğunu düşünüyorum...

volkan33 23.04.2016 23:02:22

Alıntı yapılan: kaanK - Nisan 22, 2016, 02:16:11 ÖS
Pasaportu başvuruda bırakma zorunda değilsiniz. Talep ederseniz geri veriyorlar. Vize onayınız geldiğinde konsolosluğa bırakıp birkaç gön sonra vize işlenmiş bir şekilde alabilirsiniz. En azından İzmir konsolosluğunda durum bu şekildeydi. Diğerlerinde de aynı uygulamanın olduğunu düşünüyorum...

tşk bilgilendirici bir cevap oldu

Sayfa: [ 1 ]