telasli
10.05.2016 10:58:05
başvurumun 4. gününde eşime mektup gönderdiler ve eline geçti eşimde evrakları toplayıp yabancılar dairesine götürdü verdi. evraklarını bekliyoruz gelsin işlem yapacaz demişler. bugün başvurumun 15. günü evraklarım gelmeden eşimi mailden gelen bilgilerim doğrultusunda nasıl çağırdılar? madem evrakları bekliyorlar neden erkenden çağırdılar? madem çağırdılar evraklar gelmeden eşimin verdiği kağıtlar üstünden işlem yapamazlar mı?
telasli
10.05.2016 12:40:43
arkadaşlar açtığım hiç bir konuya geri dönüş yapmıyorsunuz. hemen hemen herkese yardımcı olmuşsunuz hedef ben miyim? niye benim konularım cevaplanmıyor?
tugce_doerjer
10.05.2016 16:23:14
sizin evraklariniz gitmeden mail gidiyor zaten sizin evraklarinizdan önce esinizin evraklarini inceleyeceklerdir. Zaman kazaniyorsunuz iste ne güzel. sizin evraklarinizi bekleselerdi bide üstüne esinizin evraklarini bekleselerdi haftalarca sirf evrak icin beklemis olurdunuz.
telasli
10.05.2016 18:59:11
bugün 15 gün oldu evraklarımın normalde gitmesi lazım değil miydi?
yeniceri57
11.05.2016 12:31:49
telasli
konularini incelersen hepimiz yazdigin sordugun herseye cevap vermeye beraber ogrenmeye calisiyoruz. bu surec zorlu bir surectir. burda o kadar kisi icerisinden benim vizem 15-20 gunde cikti diyenler bir elin parmaklarini gecmez. o yuzden evraklarin gitmis ogrenmissin. esine de cagriyle ilgili bilgi de gitmis. hersey suanda yolunda gorununuyor. uluslararasi kanunlara gore sana vize vermek zorundalar. ama almanlar arastiran bir devlet.geliri nasil yasayabilir mi? evi yetermi sigortasi olurmu? o yuzden bu surecte bence telas yapma. maksimum en gec 10-12 hafta icerisinde vize sonuclanir. ve almanya ya geldiginde bu gunleri gulerek hatirlayacaksin.
selametle.
telasli
11.05.2016 14:16:26
10 12 hafta mı offf kardeş offfff. normalde evrakların gitmesini bekliyorlar eşe mektup yazmak için değil mi? ama benim evraklar gitmeden eşime mektup yazmışlar sonrada eşim götürdü o kağıtları dediler ki eşinizinkide gelsin öyle işlem yapalım. madem gelmedi evraklar neden eşimi çağırdılar ki? 16 gün oldu çoktan gitmesi gerekmiyor muydu evraklarımın?
yeniceri57
12.05.2016 12:07:32
muhtemelen sen basvuruyu yaptiktan hemen sonra esine mektup gondermisler. esini de senin evraklarin ulasana kadar almanya daki esinin hazirlamasi gereken evraklari yapsin diye gondermis olabilirler. evraklarinda almanya ya gitmis olmasi lazim 16 gun uzun bi sure. normalde senin verdigin tum evraklar 1 hafta icerisinde yabancilar subesine ulasir. ondan sonrasi inceleme asamasidir. ayrica benim dedigim 10-12 hafta en uzun suresi.
insAllah bir an once vizen cikar kardes.
telasli
12.05.2016 13:22:37
salı günü bir daha arayacaz bakalım eşim 2 gün önce evrakları verdi 1 hafta sonra arayalım bir daha dedik bakalım