ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Yabancılar dairesi saçmalığı

Sayfa: [ 1 ]

telasli 27.05.2016 12:58:48

17 mayısta eşime telefonda vizemi onayladığını söyleyen kadın bugün tekrar eşimin onu arayıp noldu hala konsolostan bir gelişme yok siz onay verdiğinize eminmisiniz diye sordu biz size onay verdiğimizi söylemedik dedi kadın :D şaka gibi 10 gün önce evet onayladık artık iş konsoloslukta diyen kadın bugün öyle bişe demedim diyor. aha şimdi onayladım eşinizin evrakları burda şimdi yolladım haftaya haber beklesin demiş eşimde tartışmış kadınla 10 gün önce onayladığınızı söylediniz demiş o da hayır öyle bir şey demedim demiş :D var mı böyle bişe ya

1burak1 27.05.2016 13:56:03

Sabir kardesim sabir. En azindan bugun yollamis ya hic yollamasaydi.

telasli 27.05.2016 14:03:43

valla buna nasıl inanalım kanka? 10 gün önce onayladık diyen kadın daha onaylamadık ki şimdi onayladık daha diyor buna nasıl güvenelim şimdi?

1burak1 27.05.2016 14:09:58

Belki ayni kadin degildir. Onayladik diyemez zaten kadin onun öyle bi yetkisi yok. Belki son onaydir ne bileyim milyontane yerle ilgili farkli seyler soyluyolar. Bendede kadin israrla onay verdim diyo, konsolosluk daha gelmedi diyordu. Akil sir ermiyor nasil gelisiyor diye bu isler. Belkide konsolosluga süre kazandirmak icin söylemistir. Veyada komsolosluk buna kizmistir niye onay verdik diyosun diye.

Sayfa: [ 1 ]