ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: yabancılar dairesi görüşünü bildirdikten sonra

Sayfa: [ 1 ]

telasli 04.06.2016 12:58:24

maksimum kaç gün sonra bana ankara konsolostan pasaportum gelir? bilen var mı? Bundesverwaltungsamt'ın bana attığı mailde 01,06,2016 da almanyanın görüşünü bildirdiğini ve kararın konsoloslukta olduğu yazıyordu. bugün ayın 4'ü kaç gün sonra gelir sizce bana?

telasli 04.06.2016 19:31:52

vizesini alanın işi bitiyor demek ki. eskilerde yeniyiz diye dengine mi almıyor nedir? görülme 50 ama kimse tenezzül edipte bir şey yazmıyor şuraya. ondan sonra telaşlı agresif isyankar oluyor. ya:)

erddinc 04.06.2016 21:43:53

Buradaki kimse konsoloslukta çalışmıyor :) telaşlı sakin , bunun net bir süresi yok şu gün gelir yada şu kadar günde diye bunun cevabını vermiştim diye hatırlıyorum konsolosluğun yoğunluğu sıran ile alakalı . Çoğu Arkadaşa örnek kendimden veriyorum benim vizem 93 günde geldi. Bu tür konularda kıyaslama yapmak mantıklı değil. Çoğu kişi yapıyor, biz 5 arkadaş başvurduk onların geldi gibilerinden. Hepiniz aynı şehre gitmediğiniz gibi hepinizin durumu dosyaysı memuru farklı. Sabır etmekten başka bir alternatif yok diye düşünüyorum.

Sayfa: [ 1 ]