ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 21.06.2016 Aile Birleşimi Başvurusu

Sayfa: 1 [ 2 ] 3

Gudibagas 08.07.2016 12:53:53

Sağol arkadaşım Suriyelileri ha bire sebep gösteriyorlarmıs bir de senin gibi sorun yok denilipte bekletilenleri duydukça geriliyor insan. Allah hepimizin yardımcısı olsun eşim evliliğim olmasa ben ne yapayım memleketlerini. Benim burda rahatım yerindeydi  :cryla:

KaLpSiz 08.07.2016 20:47:45

Moraliniz bozulmasin anladigim kadariyla esinizin geliri iyi.evide var ee alman vatandasida eninde sonunda vericekler sadece yapmaniz gereken sabirli olmak. Vize cikmadikca ortam gerilip tartismalar yasanilabilir daha vize arefesinde bosananlar bile.var tek care sabir sonrasinda  zaten almanyada olacaksiniz

edokaracan 11.07.2016 01:23:32

eşin Alman vatandaşıysa sıkıntı olmadan vizeni alırsın benim eşim de Alman vatandası Allianz'da çalışıyor Münih'te evimiz filanda yok evrakları verdi yabancılar dairesine 9 iş gününde pasaportum elime geçti.Hiç olumsuz düşünme kalan Zaman'ını dolu dolu geçir Hakkı'nda hayırlısı olsun

Gudibagas 11.07.2016 09:38:00

Edo bey merhaba öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bende Türkiye Allianzda çalışıyorum. Eşiniz ile meslektaşmısız  :D umarım dediğiniz gibi olur benim evraklarla alakalı hiç bir gelişme vs bildirmediler eşime. Eşim yarın sabah ondan da istenir diye maaş dökümü tapu ve iş sözleşmesi ile sıra numarası alıp görüşmeye çalışacak darısı başımıza :D

Gudibagas 11.07.2016 13:52:34

Arkadaşlar merhaba eşim köln le görüşmüş 5 Temmuzda ankraya mektup göndermişler konsolosluga ulaşmaya calışıyorum bilgisi olan destek versin lütfen

Gudibagas 11.07.2016 14:24:30

Arkadaşlar konsolosluk santrali ile görüştüm 4 hafta olmamıs mektup gelmişsse de 3 4 hafta bekliyeceksiniz dedi kafayı sıyıracagım gercekten nedir acaba bu tickoff: tickoff:)

edokaracan 11.07.2016 17:12:15

senin vize en kısa zamanda gelir,görüşmelerini santral üzerinden değil mail ile yaparsan daha sağlıklı olur kardeşim.Konsolosluk ve Hukuk İşleri bölümünden iletişime geç derdini anlat.Kendine stres yapma hayırlısıyla Cuma günü pasaportunuz kargoya verilmiştir mesajını alırsın

Gudibagas 11.07.2016 17:21:05

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler yarın hemen mail atacagım bir hafta sonra işten ayrılıyorum ve iki hafta sonra düğün var Allah sesimizi duysun inşAllah eşimle dönerim. Nikah sonrası kaç aydır işlemler sınav vs için ayrıydık zor geliyor evlenip baba evinde beklemek. Teşekkür ederim.

Gudibagas 11.07.2016 17:24:58

Bir de hiç yabancılar subeye cagrılmadan ve eşimin Köln'den bu bilgiyi almasıda bir tuhafımıza gitti. Bu işi bilen alman uyum danışmanlığı yapan danışman firmaya anlattım Köln den bilgi alamaz isim soyisim karısmıstır sizin Stuttgart eyalet farklı dedi. Eşime söyledim ben isim soyisim vermedim pasoport numaranla bu bilgi verildi dedi. Danışman bir de kesin subeyle görüşmesi lazımdı dedi gercekte kafam sebze corbası :P

telasli 11.07.2016 23:44:32

Arkadaşım köln merkezdir bütün başvuruların trafiği oradadır onlar işlem sürecinde hiç bir katkıda bulunmazlar sadece konsolosluk ve yabancılar dairesinin arasında ki yazışmayı görebilirler. Federal dairedir orası bundeswervaltungsamt denilen bir yer... Sonuç olarak eşin bu konulara daha hakim o ne dediler diyorsa doğrudur. Danışman falan bunlar bana biraz para tuzağı gibi geliyor. belgelerin tam ise eğer sıkıntı çıkmaz 90. gün bile çıkar vizen. eğer belgen falan eksikse yada eşin ordan eksik belge vs verdiyse bırak danışmanı tillahı gelse o eksik belge tamamlanmadan vize vermezler. yani siz sizi bilirsiniz hiçbir danışman size vize almanızda yardımcı olmaz sadece süreçlerde olasılıklardan bahseder.

Gudibagas 14.07.2016 11:21:32

Arkadaşlar merhaba destekleriniz ve görüşleriniz için öncelikle teşekkür ederim. Vizem şu saat itibari ile elimde eşimle mutluluktan uçuyoruz desek az kalır şükür düğün sonrası eşimle dönebileceğim. halayy:) Bekleyen arkadaşların bir an önce kavuşmasını dilerim :)

telasli 14.07.2016 12:53:25

Yok artık 😄 23 günde hemde. Valla ayakta alkışlıyorum sizde ki şansı bravo... 80 gün oldu hala bekliyoruz......

Gudibagas 14.07.2016 13:24:36

Merhaba eşimin kamuda çalışmasından dolayı olduğunu düşünüyoruz. Çünkü ne onu cagırdılar ne evrak istediler o işine bağlıyor olayı utanan:) inşAllah sizinde tez zamanda gelir.

edokaracan 14.07.2016 19:21:50

Gudibagas ben cuma günü elinde olur demiştim daha da erken gelmiş,benimde 9 günde geldi vizem, hayırlı olsun...

Gudibagas 14.07.2016 21:24:24

Sağol arkadaşım iyi ki haklı cıkmıssın :)

Sayfa: 1 [ 2 ] 3