ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 77. gün bitti ne gelen var ne giden

Sayfa: [ 1 ]

telasli 11.07.2016 19:23:04

işlemlerin almanya ayağı tamamlanalı 1 ayı geçti ama konsolosluk kendi üzerine düşen işlemi tamamlamamakta ısrarcı maalesef. telefona bakan (sanırım stajyer) memur vize departmanına bağlamadan direk ne zaman başvurdunuz sorusunu yönlendiriyor ardından 90 günde sonuçlanıyor beyefendi diyip kapatıyor. sanırım o bayanı arayanı geçiştir tarzında oraya koymuşlar. çünkü ne ismimi soruyor nede başka bir bilgimi. tanıdığım herkes tam 1 ayda vizesini aldı ama ben hala bir yanıt alamamaktayım. almanyada ki yabancılar dairesi ve kölnde ki merkez bize bütün işlerin tamamlandığını artık konsoloslukta olduğunu söylüyor. konsolosluk hala inatla işlemimi tamamlamıyor...

Gudibagas 11.07.2016 20:26:29

Telaşlı arkadaşım bende bugün konsolosluğu aradım 5 Temmuzda mektubum gelmiş bir bilgi alabilir miyim diye hiç bişi sormadı görüşme tarihini sordu 3 4 hafta bekleyin dedi çat kapadı Allah yardımcımız olsun :(

telasli 11.07.2016 21:07:59

Aynı memur maalesef. Dediğim gibi daha önce vize departmanına bağlarlarken son 3 haftadır türkçesi kırık bir bayan memur açıyor telefonu direk görüşme tarihini sorup kapatıyor. Daha önce bilgi alıyorduk ama bu musallat oldu 😊 Ne yapacağız hiç bilmiyorum.

Gudibagas 11.07.2016 21:14:47

Benim konu başlığının ikinci sayfasında bir erdo arkadaşımız mail atmam yönünde tavsiyede bulundu sizde bir deneyin derim. Allah gerçekten yardımcımız olsun.

telasli 11.07.2016 21:47:17

Bilgi alma amaçlı 7 8 tane mail yazdık en som mailden bir hafta sonra yanıt gönderdiler sanırım otomatik yanıtmış gelen yanıtta ise almanyayla görüşmeleriniz devam etmekte cevap geldiği takdirde sizi bilgilendireceğiz yazmışlardı. Bir arkadaşım o mesajı herkese gönderiyorlar hazır otomatik mesaj o demişti bende öyle olduğunu düşünüyorum. Edp nickli arkadaşın yanıtını gördüm ama pek umutlanmamanı söylemem isterim çünkü mailede dönüş yapılmıyor. Çok ama çok şansına belki tenezül edip yazarlarsa.

Sayfa: [ 1 ]