ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: selam arkadaslar yarin 91 gün olacak

Sayfa: [ 1 ]

yesilcam81 24.07.2016 23:06:04

ve hicbir gelisme olmadi. durumdan size biraz bahsedersek, konsolosluk almanyayla yazismalar olmus ama vizeyi verebilirsiniz seklinde yazi gelmemis, o gelirse zaten hemen veriyoruz dediler. henüz o yanit bize gelmis degil dediler. esim yabancilari ariyor ve her aramasinda biz yaniti gonderdik iyi baksinlar diyorlar. biz yazisma yaptik bir kac kez 3 kere yanit yolladik son bir mail attik cevap bekliyoruz gelsin sizi arariz demisler esime. hayir verecekleri sadece onay neden maillesiyor ki flört mü yapiyor bunlar :D ve neden yanit bekliyor? yaniti kendi atacak konsolosa

ayrica 90 gün dolunca ne yapmak gerekir? bize kimse bir olumlu yada olumsuz dönüs yapmadi cünkü? dava acmak istemiyoruz cok uzun sürer dava acilacak bir neden de yok bide. sadece gercekler konusulmuyor 2 taraftanda bize.

gurol99 25.07.2016 00:50:48

bu forum benim icin bitmiştir demiştin buradaki bir cok insan gibi bende sevinip ohh be kurtulduk demiştim.simdi tukurdugunu yalayarak yine gelmisin foruma.o kadar bariz belli ediyosunki kendini nickini değiştirince olmuyor bu işler.Ne zaman şu foruma girsem 3 tane konu acmıs 35 tane her yere cevap yazmış oluyorsun nasıl bir tipsin bilader sen ya???Yeminle su forumdan senin yuzunden sogudum!!!! yeter artık cıksa vizeside kurtulsak... offoff:)
(forum sakinlerinden agresif mesajım yüzünden özür dilerim ancak daha fazla tutamadım kendimi cunku forumun amacı dışına cıkartıyor.90 gundur burada safak sayıyor hayret bişey yaa offoff:) offoff:))

erddinc 25.07.2016 08:55:15

Bu arkadaşın kaçıncı deyişi bunu :) burda herkes vize stresi yaşadı bende yaşadım ama sen stresin ötesine taşıdın insanlara hakaret ettin , üstüne kendi vizeni bile almadan daha Almanya'ya gelmedin bilmediğin her konu Hakkı'nda yanlış yanlış yorumlar yaptın , kendi vizeni beklerken o kadar boş zamana sahiptin ki günde kaç defa konu açar oldun biz de şaşırdık. Hiç Bilgin olmamasına rağmen her konuyu biliyormuş gibi gelen yeni kişilere yorumlar yapıp yanlış yönlendirdin. Sana ilk dediğimde zoruna gitmişti burda ki kimse ne konsolosluk Memuru nede senin istediğin cevapları vermek için burda. Sana verilen bilgileri beğenmedin bilmişlik tasladın. Stress yaşayabilirsin normal Tabikide de ama sen bu stresi yaşamaktan çıktın bizlere işkende boyutuna getirdin. Sana defalarca aynı Bilgileri çoğu arkdaş verdi , sen kabullenmeyin tekrar tekrar aynı konular açtın. Ben bu foruma kayıt olalı 1 buçuk yıl olmuştur . Yazıların hepsini okumaya çalışıyorum , bilmediğim bir konuya gidip de yazmıyorum çünkü o kişi zaten stres içinde farklı yönlendirip ne Zaman'ı alayım ne de yanıltayım. Sen hiç bilmediğin konulara bile muhalefet oldun. Halbuki daha kendi vizeni almış değilsin. İnsanlar sorunlar yaşıyor ailevi yada eşiyle burda yardım için yazıyor onlara bile yönledirme yapıp muhalefet oldun , o kişi zaten yeterince sorunlar yaşamış sen ise eşlerine laf atıyrsn adamlığı vs bunlar sana kalmış durumlar değil saygılı olmak zorundasın o insanlar severek evlenmiş burda hayat kurmak istemiş ama olmamış , tanımadığın kişiler Hakkı'nda öyle konuşamazsın ve foruma yazan insanı da incitirsin. İnsaların maddi yönünden tut özel durumuna kadar burnunu soktun. Bu forum bilgi paylaşım için var senin stresini Atman için değil. Ama bu şekilde devam edersin asıl en büyük sorunlar seni Alammayda bekliyor. Daha buraya gelip bir şeylerin ucundan tutmadan asıp kesmekle olmuyor hiç bir şey.

Sayfa: [ 1 ]