ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 8 günlük almanya izlenimim

Sayfa: 1 [ 2 ]

Ozymmm 29.08.2016 16:00:37

Zaten o kartların gelmesini bekle dedim bende kardeşim. Dönerci imbis de çalışmam diyosunda ne iş yapacaksinki haa eşinin durumu iyiyse hiç çalışma ama sana sunu soyliyeyim ben ben bu 3 ayda çocuğumun  adak kurbanını kestirdim GAG ye 500 euro rüşvet verip 4 odali ev kiraladim kurban bayraminida nasipse türkiyede geçirecegim eşime bana bebegime gidiş geliş biletimi aldım ve 10 günlük 2015 model araçlar kiraladim donercide kazandığım parayla hergün sigarami alıyorum ve eşimi restuaranta cafeye g3zmeye ben cikariyorum ve hesaplarida ben oduyorum bakalım sen bunları ne zaman gerceklestirebileceksin beni 3 ay sonra daha net anliyacaksin

KaLpSiz 29.08.2016 19:29:13

Kimse seve.seve donercide.calismaz ama mecbur kalinca.yapiliyor bende 4 senedir.donercide direnenlerdenim cok zorda kalirsam calisicam tabiki donerci en son secenek eger baska is bulma imkanin.yoksa ilk secenegin olsun gecis doneminde evde.kalip piskolojini bozmaktansa donercide iki uc kurus kazan kafan rahat olsun

Sayfa: 1 [ 2 ]