ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Almanyaya Yeni gelecekler icin Bilgi

Sayfa: [ 1 ]

Break4Love 25.09.2016 19:48:02

Arkadaslar Ben buraya Geldim Ve Bazi Konularda magdur oldum  Bu Konular Hakkinda Sizi bilgilendirmek istedim Umarim sizinde Basinmiza Gelmez

Oncelikle Internet alicaksaniz o2 den uzak durun Halla turkiye gibi 300 gb sonrasi hizinizi 2 megabit 3 megabite dusuruyorlar Onun yerine vodafondan  hem tv hem internet hemde telefon flat alabilrisiniz  Veya karsilastirma

yapabilirsiniz  1&1 denen firmada baya dandik   

2 - cisi fetrahli telefonlardan uzak durun alacaksanizda tek hat uzerinden alin size efendim 2 hat cikartalim 1 cisi sizin numaraniz 2 ciside odeme yaparsiniz falan diyenler olacaktir ornek  mobilcom debitel denen firma 

kesinlikle kabul etmeyin ve fetrahta pesin odeme lere bakin cunku cogu kisi Bunu soylemiyor Komsum ve benim basiam gelmisti vodafonden iptal ettirmistim   Ve bu sozlesmeleri yaptiranlarinda cogu turk ama kaninda Alman kani var 2 3 kurus icin kendi oz insaini dolandiriyorlar  Eger bunlari size yardimci olduysa daha 2 3 sirket ismi daha verebilirim magdur eden hem siz buraya geldiginizde size yardimci olmak  hemde burda  bazi oalcak seylere hazirlikli olmak adina ben buraya yazilanalara cok dikkat ettim ve saolsun cok kisi yardimci oldum burdan onlara cok Tesekurler  Fuk18 ve bir cok kisiye  eger aklima gelirse cogu firmayida yazarim

Ha mobilcom  eletrikte Yellow storm  o2 gibi sirketlerle anlasma vs yaparsaniz sozlesmeyi gozden iyi gecirin

Break4Love 25.09.2016 19:49:50

Ban yardimci olan fuk18 ve mustafa kardesime cok Tesekurler ediyorum Buraya gelmemde Yardimci olup o kadar soru sordugumda cevapladiklari icin

KaLpSiz 25.09.2016 21:25:54

02 icin dediklerine katilmiyorum gecen vertragimi.u
Uzatim huawei p9 ve.tablet aldim ayda.30 odeyecegim interneti vs.herseyinden.memnunum. o2 o yazdigin obur.firmalar gibi degil buyuk.firma buda benim.dusuncem

Giland 26.09.2016 00:27:33

Internetimi 1und1'dan aldım 2.5 sene oldu 50mbit hızında ve hızı düşmüyor hiç bir şekilde ki Vodafone alt yapısı kullanıyor, Ayrıca cep telefonum da 1und1 10 euro ödüyorum ayda TR ve Sms hariç 1 gb internet ile 10 euro seneye 15 euro olacak yani o kadar da ne pahalı ne dandik.

Break4Love 26.09.2016 01:15:46

@Giland Hocam duisburgda Sorun yasiyordum baglanma sorunu Wuppertale gectim gene ayni sorun basladi Bende o2 aldim ama o2 da 300 gb gectiginde Hiz dusurup 2 megabite sana 5 euroya fazla hiz satior

Benim aklima gelenleri buraya ekliorum sizde eklerseniz birbirimize yardimci olalim

fuk_18 26.09.2016 14:25:12

ben vetrag li herseysden uzak duruyorum param varsa pesin aliyorum oduyorum telefon alcaksam da vetrag li degilde pesin alirim evimde internette vodofonedir 6 senedir bir sorun yasamadim cep telefonlarindada guthabenli kullanirim faturali kullanmadim kullanmamda

Alıntı yapılan: Break4Love - Eylül 26, 2016, 01:15:46 ÖÖ
@Giland Hocam duisburgda Sorun yasiyordum baglanma sorunu Wuppertale gectim gene ayni sorun basladi Bende o2 aldim ama o2 da 300 gb gectiginde Hiz dusurup 2 megabite sana 5 euroya fazla hiz satior

Benim aklima gelenleri buraya ekliorum sizde eklerseniz birbirimize yardimci olalim

posmasterr 28.09.2016 02:56:01

Break4Love kardeş wuppertal demisin sende ?

Sayfa: [ 1 ]