ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Iyi Forumlar Yardim edermisiniz

Sayfa: [ 1 ]

Break4Love 26.09.2016 01:27:24

Arkadaslar arkadasim icin Bi kac Soru soracaktim  Eger Yardimci Olursaniz Sevinirim Simdiden Cevaplar icin Tesekurler

Arkadaslar Arkadasim Bir Bayan ve  Turk marketinde 8 saat calisiyor  evlenerek buraya geldi   ama Kocasi Buna soguk davranmasi ve cocuk istememsi gibi durumlardan ailede sorunlar baslamis ve kaynanasiylaada kaldiklari icin  Cok dedikodu oluyormus

Bana Sordugu Soru su  markete girdi 6 aydir calisiyordu oncesinde benimle beraber kurstaydi b1 alamadi   simdide kursa giotmek istiyor ve eger bosanirsa  deport ederlermi  eger deport etmezlerse  3 senelik vizesi varmis cocukta falan yokmus  sonrasinda uzatirlarmi veya suresiz oturum verirlermi 3 seneden sonra

Simdiden cevap icin Tesekurler

2 Sorumsa Komsum suriyeli ve 2 cocugu 1 burda 1 senedir dogmus ve cocuk parasi geliormus 9 ay bittiminde cocuk parasini kesmisler ve jop centere bildirmisler ama 3 aydir eksik para gonderiyormus jopcenter 300 euro civarinda normalde 700 falan gondermesi lazimmis ve dun benden 50 euro borc isteyince sordum ve bilgiyi buraya bilgi alisverisinde bulunuyum dedi yanlis degilsem esimle gecen hafta gitmisler esime hesaplayacagim demisler   Nasil bir yol izlemek lazim 

Simdiden Cevaplar icin Tesekurler birde 1 sorudaki bayan jopcenterdan gecinmiyor kocasinin is yeri var ve kendide calisiyor

KaLpSiz 26.09.2016 08:52:33

Eltern geld ayda 300 alirsan 1 sene iki.senelik yaparsan.ayda 150 euro sonrasinda. Bu para.kesilir sadece kinder geld alirsin. Bahsettigin para buysa.kesilmesi normal ama tabiki 1 yil sonra. 9 ay sonra.degil

omerumutesen 27.09.2016 22:17:26

kalpsizind edigi dogru fakat elterngeld de degisen cok sey oldu mesela son 2 yildir 12 ay degil 10 ay odeniyor

KaLpSiz 27.09.2016 23:44:17

Demekki degismis 10 ay olmus onu bilmiyordum z

Sayfa: [ 1 ]