posmasterr
01.10.2016 02:16:50
Arkadaşlar merhaba.Almanyada oturum müsadesine olup,Türk pasaport ile İngiltere tatile gitmek için vize işleyiş durumu hakkında bilgi verirmisiniz? Vize uygulanıyor eğer uygulanıyor ise işleyiş nasıldır?
KaLpSiz
01.10.2016 08:03:13
Bildigim kadariyla.esin.almansa ve beraber gidersen vize.gerekmiyor ama tek.gideceksen. ingiltere.konsoloslugundan vize.alman gerekiyor duyumlarim bunlar.emin degilim
telasli
01.10.2016 13:17:18
Benimde merak ettiğim konu esasen. Londrayı görelim diyoruz eşimle vize uygulaması nasıldır bilgi verilirse mutlu.olurum.
KaLpSiz
01.10.2016 14:53:45
Telasli ne yazdim az once emin.degilim ama 100 de 80 oyle ne.diye soruyorsun.tekrardan

))
telasli
01.10.2016 18:34:33
Kanki ben başkasının varsa fikri şahsen yazarsa sevinirim dedim 😄
posmasterr
02.10.2016 02:22:06
Alman vatandaşları aynen vizesiz de bende duymuştum yanında beraber gidilebilir diye ama aynı senin gibi emin değilim:) Neyse bakalım bir işleyiş durumu nedir diye.Baska yerlerden de araştırırım eğer net sonuca ulaşırsan başlık altına yazarim
mybird77
08.10.2016 00:01:28
Selam,
ben geçen sene senin konumunda vize ye başvurdum ve pasaportu eve gönderiyor lar vizeyi yapıştırıp. Aşşağıda bir link vereceğim İngilizce orda kayıt yapıp gerekli ödemeyi online yapıp randevu alıyor ve berlin deki büro gidip evrakların teslim ediyorsun , orda senin fotoğrafını çekiyorlar ve parmak izini alıyor lar. En az 6 aylık vize veriyorlar 183 € ya , kargo ücreti ekstra veriyorsun . Bir ton evrak hazırlıyorsun, çalışıyorsanız eğer is yerinden evrak alırsan çalıştığına dair kolaylik olur. Ben İskoçya ve Londra'ya gittim . Iskocya yi çok beğendim hemen hemen her yerini dolaştım Nisan ayı idi . Ağustos'ta da Londra'ya gittim fena değildi ama biraz pahali idi. Iskoçlar çok cana yakın insanlar çok güzel vakit geçirdim orda. Yine soruların olursa yaz bana. Selamlar
Link : https://uk.tlscontact.com/ch/zrh/page.php?pid=procedure