ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Geçen hafta kursa yazıldım sorum var

Sayfa: [ 1 ]

telasli 12.10.2016 21:15:14

İntegtion kursu malumunuz. Bu kurs 6 ay değilmiydi? Bana 4 ayda başlayıp biteceğini söyledi kaydımı yapan.
A2/1 (100 saat)
A2/2 (100 saat)
B1  (100 saat)  arkadaşım ağustosta başladı şubatta bitecek dedi. Dedim benimkide öyle şaşırdı nasıl oluyor dedi. Valla öyle dedim. Hatta kursa kayıt yapan kadın kağıda yazdı verdi yani. Sizce neden?

telasli 12.10.2016 21:18:15

Hatta kağıtta bu

fuk_18 12.10.2016 21:23:46

bosa gidip gelceksin yani 4 ayda kim almanca ögrencekmis normalde 6 ay ama kimi yerler 1.5 yil yapiyor cok daha iyi oluyor,

KaLpSiz 12.10.2016 21:42:07

4.ay.git Kursunu bitir genellikle almanlarin calistigi bir firmada calismaya basla cok faydasi olacak. Ben cok faydasini gordum. 6 ayda.gitsen 4 ayda. Gitsen yeterli olmayacak ama b1 alip rahatlarsin enazindan

telasli 12.10.2016 22:26:58

Boşa gidip gelmiş olmak? Yani dört ayda A2 den başlayıp b1 sertifikasını alamayacağımımı ima ettin? Eğer öyleyse bu kanıya nerden vardın?

telasli 12.10.2016 22:30:25

B1 sertifikasını alınca almancayı dört dörtlük öğrenmişmi oluyorsun? 1,5 yılda da alsan b1 sin dört aydada alsan b1 sin. Onu 1,5 senede alınca almanca öğrendim ben olmuyor o. Kalıbım 1,5 senede b1 kalıpsa b1 sindir.

1963 13.10.2016 02:51:54

merhaba bu iste bir yanlislik var kurslar toplam 6 mödül üzerinden oluyor her modül 100 saat toplami 600 saat yani a1 =200 saat a2 =200 saat b1 =200 saat sana yazilan 300 saat  100+100 =200 saat dogru ama b1 100 saat yanlis 200 saat olmasi lazim burda bir yanlislik var

ikinci konu herkezin 6 ay benimki niye 4 ay demissin bunun cevabi zaten belli sen seviye tespit sinavinda seviyen a2 cikmis buda demektir 200 saat eksik gedeceksin oda yaklasik 2 aya denk geliyor 4 ay gitmenin nedeni bu gercekten a2 seviyesindeysen iyi ama degilsen a2den baslaman senin icin iyi olmayacak ne demek istedigimi kursa baslayinca anlayacaksin

ücüncü konu 4 ayda nekadar almanca ögrenebilirsin orasi muamma cok caba gösterirsen belki  hatirladigim kadariyla hem calisip hemde kursa gideceksin isin ozaman cok zor iste 4 ayla birsene kursa gitmek arasinda cok fark var özelliklede bazi kurslar 600 saati 900 saat üzerinden veriyor ozaman daha iyi anliyorsun konulari senin gidecegin kursta hocanin elinde bir kitap olacak okitabi isleyecek sadece cünkü o sürede anca biter baska kaynak kullanamaz zamani kisitli  buda demek oluyorki senin cok cok calisman tekrar etmen gerekir ama uzun süreli bir kursa gitsen bir konuyu defalarca tekrar edebilir hoca cünkü zaman problemi olmaz yani kisacasi 4 ayda ögrendigin almancayla 1- 1.5 senede ögrenecegin almancanin arasinda daglar kadar fark olur  bu yazdiklarimi kursa baslayinca daha iyi anlayacaksin ama is isten gecmis olmasin benden söylemesi

fuk_18 13.10.2016 14:54:12

ya telasli arkadasim ne kadar herseyi yanlis anlamaya meyilli bir insansin bak 1963 sana ne guzel aciklamis kast ettigim sen degilsin genel olarak 6 ayda aldigin almanca egtimi eger temelin yok ise bos, 6 ayda almancayi ancak gece gunduz caliscaksinda o sekilde ögrenceksin yoksa gunde 4 saat ile 6 ay bosuna git gel b1 al almanca ögnrendim olmuyorki kast ettigimi yukarda arkadas aciklamis 1.5 yilda aldigin egtim kat kat daha kaliteli olacak ve cok daha iyi anlamis olcaksin konulari burda yazilan herseyi ustune alma ben sana geri zekalisin 4 ayda almanca ögrenemesin demedimki, kast ettigimi yukardaki arkadasin yazdiklarini defalarca oku anlarsin ne demek istedigimi

tugce_doerjer 15.10.2016 19:43:43

Kurslarin 600 saat olma zorunlulugu yok. Bakin eger almancaniz a1 icin yeterliyse sizi a1 den baslamazlar. a2den baslarsiniz o da dedikleri gibi daha kisa sürer ve biter. Bende de ayni sey oldu anlattim defalarca, normalde 600 olan kursu ben 400 saat yaptim. Normalde kurs baslamisti ama ben sinifa sonra katildim. Eger almancaniz iyiyse seviyenize göre sizi bir üst modülden baslatiyorlar.

Kursun süresine takilmayin bakin zaten b1 den daha üst seviyeyi ögrenmiyceksiniz sadece konulari daha yavas isliyorlar ve ögrencilerin anlamasina yönelik isliyorlar dersleri. sizde konular hizli islenicek b1 sinavina hazirlik gibi birsey olacak bu kurs. Maksat biran önce kurs bitsin yeni sinif acilsin yeni ögrenciler gelsin. Almanca ögretmeni araniyor ama bulamiyorlar cünkü cok az para ödüyor kurslar kimse de bu yüzden ders vermiyor artik. Tamamen cok fazla yabanci olmasindan ve ögretmen azligindan dolayi artik kurslari böyle sinava yönelik sadece prosedür islesin diye yapiyorlar.

Is ögrencilere düsüyor, siz  kendiniz cabalayip almancayi ögreniceksiniz baska türlü cok zor gözüküyor durum.

Sayfa: [ 1 ]