Break4Love
16.10.2016 19:28:42
Bence Bu Sitedir Gerek Fuk olsun gerek cogu arkadaslar olsun gercektende Bu site mezun usanin esdegerinde bir site Herkeze Sorularima verdigi cevap icin Tesekur ediyorum ozeliklede fuk`18 e
Gelgelelim kafama takilan sorulara Ben bu ayin 21 de prufunga girecegim ama malesef cok iyi degilim siz en yapmami onerirsiniuz buraya gelmemin sebebi amerikaya gecmek amcam cok istiyor 2 3 aylik doner fabrikasi calismam var ama hep turkerleydi cok fazla almancam yok ama geldigimden berri baya kendimi gelistirdim ama nedense sinavlarda hep a2 aliyorum b1 alamiorum
Lutfen bana akil verirmisiniz cunku burda benden daha tecrubeli isannlar var ne dersiniz ne yapmami istersiniz artik 1 bucuk sene oldu burda olali ve hep ayni seylerle ugrasiyorum gel babam git babam bunu yap sunu yap
tugce_doerjer
16.10.2016 21:14:04
kelimelere calisin,cümle yapilarini ögrenin.Sinava yönelik calisacaksaniz gramer tekrari yapin, gazete okuyun,tv izleyin radio dinleyin. radio dinlemek hören bölümü icin gerekli,gazete okumak lesen bölümü icin okumanizi hizlandirir ve yeni kelimeler ögrenirsiniz. bunun disinda birini bulup sabah aksam sadece almanca konusun, türkceyi hayatinizdan cikarin,bu sekilde kisa sürede hazir olursunuz sinava
telasli
16.10.2016 23:12:04
Amerikaya geçeceksen b1 almak için kendini niye yoruyorsun ki? Evlenerek geldin dimi? B1 i süresiz oturum alıp ondan sonra amerika vizesi için artı oluştursun diyorsan 3 senenin sonunda zaten b1 in olmadan bile 3 sene oturum yaparlar. Sonuç olarak evlisin amerika vizesinede 3 yıllık oturum kartınlada başvurabilirsin.
telasli yanlis biliyorsun 3 senenin sonunda b1 olmadan 3 sene verecek diye birsey yok 1 senede verebilir b1 alana kadar tamam bazilari almis olabilir ama hicbir garantisi yok bunun
telasli
17.10.2016 15:19:31
1963 oturum almaya gittiğimizde inşAllah ilk oturumumu 3 senelik verirler umuduyla gitmiştim. Çünkü bize bakanyabancılar dairesinde ilk oturumunu 3 sene alanlar vardı buda bana umut olmuştu ki gittiğimizde 1 sene verdiler. Bende merakımdan sordum neden 3 yıl değil ve ne zaman 3 yıllık alabiliriz diye. Kadında 3 yılın sonunda demişti. Ordan yola çıkarak yazdım. Sallamadıysa tabi kadın.
telasli oturum isleri yerine göre memuruna göre degisiyor a2 ilede süresiz alan var ama bazi yerlerde b1 olmadan vermiyorlar süresiz bazi kisilere ilk geldiginde 1 yil veriyorlar bazilarida 3 yil oturum aliyor memurun insiyatifine kalmis birsey oyüzden b1 almadan 3 yil oturum alir yada alamaz demek cok dogru olmaz b1 olursa daha garanti olur ozaman memurun insiyatifine bakilmaz vermek zorunda ki zaten verir en az 3 yil oturum
fakoo
18.10.2016 11:37:37
Telaşlı sen bu durumu iyice araştır. 3 senenin sonunda 3 er yıllık oturum vereceklerini ilk defa senden duydum. Bence bir yanlış anlaşılma var.
tugce_doerjer
18.10.2016 12:05:35
Herkesin aile durumuna gelirine b1 sertifikasinin olup olmadigina göre durum degisiyor, ben ilk 3 senelik vize aldim sonra da süresiz verdiler bana. Bakin herkesin durumu oturdugu eyaleti farkli. Genelleme yapmamak lazim, normalde ilk 1 yada 3 sene arasinda vize veriliyor daha sonra b1 aldiysa tekrardan vize uzatiliyor sonra da süresiz veriliyor. Yada benim gibi ikinci gidiste süresiz aliyorsunuz.