ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: OTURUM İZNİ SONRASI ÇOCUĞUMU NASIL ALMANYAYA GÖTÜREBİLİRİM?

Sayfa: [ 1 ]

heiss 08.01.2017 23:45:18

merhabalar,
almancax forumları sayesinde nikahımı ve oturum izni işlemlerimi sizlerden gelen bilgiler yardımı ile hallettimçok şükür ve şimdi tekrar yardımınıza ihtiyacım var. nikahım almanyada yapıldı 13 ocakta oturum izni terminim var ve aldım sayılır. eşim doğuştan alman vatandaşı. fakat şuan türkiyede ilk evliliğimden 12 yaşında kızım var. kızımın velayeti bende. onu almanyaya götürmek içim neler yapmam gerekiyor.nereye başvurmalıyım? babasından muvafakatname almam gerektiğini biliyorum. pasaport unu çıkarttım ve bu noktadan sonra neler yapılacağını bilmiyorum. yardımlarınızı ve deneyimlerinizi bekliyorum.

fuk_18 10.01.2017 19:05:04

cocuk aile birlesimine basvurcak yani senin yanina yerlesmesi icin vize alacak babasindan izin aldikdan sonra o kisimlar kolay randevu alirken sadece kizim yanima yerlescek diye randevu alin yeter onun konsolosluk sitesinde tedayli bilgileri vardir her sene degisiyor isimleri evraklari o yuzden net konusamam evrak konusunda

Sayfa: [ 1 ]