ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 01.03.2017 dogmamış cocuk üzerinden yaptıgım başvuru

Sayfa: [ 1 ]

schatzman 03.03.2017 18:26:00

Merhaba arkadaslar 01.03.2017 tarihinde ankara almanya konsolosluguna dogmamış çocuk üzerinden basvuru yaptım konu ile ilgili bilgi almak istiyen arkadaslar var ise yardımcı olabilirim ayrıca daha önce basvuru yapan arkadaslar var ise ortalama me kadar süre beklediler bilgi verirlerse sevinirim

White nigga 03.03.2017 22:21:41

Ben 2 ay bekledim başvurumu cektim . Schengen aldım burada 1 ay kaldım çocuk doğdu oturuma çevirdik danışman halletti tüm işlemleri ne tarafa geleceksin istersen kontakt kurabilirsin

schatzman 03.03.2017 23:26:50

Hocaö almanyadaydım zaten yabancılar polisi vermedi oturumu

White nigga 04.03.2017 09:18:04

Geçen yıl aynı şey başıma geldi ülkene dön aile birleşiminebaşvur biz sana davetiye göndericeZ diye yalan söyledi rathaus nikah tarihi bile vermişken geri çekti adiler. Gittim hüsran başvurumu bile almadılar İstanbul konsolosluğundan . Eşim tr ye geldi. Bekledim  calıstım çabaladım sigortalı iş filan bu kez hamile kesin dedik konsolosluğu arıyorum evraklar nerde biri orda biri Burda  deyip yalan söylüyorlar.bir de ülkemizle dış ilişkileri acayip kötü bu da bir etken . Esim Alman vatandaşı yabancılar şubesindeki memuru arıyor Suriyelilerden basımı kaldıramıyorum sizinle uğraşamam gibi saçma sapan cevaplar cektim başvuruyu dolaylı yoldan hallettim tüm işlemlerim 1 -ayda bitti

KaLpSiz 04.03.2017 17:33:32

Almanyadayken donmekle hata yaptin banada turkiye gitrusya.aile.birlesimi yap dedi esimin hamileligi.cocugun.dogumu vs cocuk.dogdugunda.kendileri davet etti hayirisi olsun ama.oturumu kesin alirsin.

schatzman 23.03.2017 10:50:53

hocam sorun suki hollanda vizesi ile gitmiştim yabancilar polisine gittik ancak hollanda vizesi oldugu için yardımcı olamayacaklarını ancak türkiyeden başvuru yapmam gerektigini söylediler onun üzerine türkiyeden başvurdum bugün eşim yabancilar polisine gitti evraklarim ulaşmış 20 gün sonra vizeniz elinize geçer dediler bekliyoruz

bcb 23.03.2017 21:02:20

Mrb bende 21.02 de ankaradan basvurdum esim gtti sordu ama hala mektup gitmemis bu kadar zaman mektup nasil gitmez anlamiyorum kucuk biyerde yasiyor

White nigga 24.03.2017 02:44:51

InsAllah en kisa surede vizeniz gelir. Esinizin bağlı bulunduğu auslanderamt denen yere gidip sormasi daha iyi olur . Evrakların oraya ulastiysa tabi.

schatzman 31.03.2017 05:55:14

Vizem geldi arkadaslar

doganbaki 19.04.2017 15:15:34

Birde almanyadaki esimin vermesi gereken belgelerin ne oldugunu bilen varsa yazabilirmi hangi belgeleri vermesi gerekr onceden hazirlayalim diye soruyorum tesekkurler

Sayfa: [ 1 ]