ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Türkiye'yi aramanın en uygun yolu?

Sayfa: [ 1 ]

beklemeyapma 12.06.2017 00:17:20

Almanya'da yaşayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Ben şuan turkcell pre-paid kullanıyorum. Annem ve babam ayrı yaşıyor ve ikisinin de ev telefonu yok. Mecburen cep telefonundan görüşüyorum ve internet üzerinden görüşme yapacak kadar bilgili değiller. Kısacası cepten cebi aramanın en uygun yolunu arıyorum.
Vodafone kullanan varmı?
Turkcell den memnun değilim. 500 mb internetli 200 dk. 15€'luk paketini kullanıyorum. 500 mb internet 2 hafta sürmüyor haliyle.

amed58 12.06.2017 13:39:10

vetrag yapmani tavsiye ederim vodoafone ve telekom un yanlis bilmiyor isem TR deki cep telefonlarini süresiz arama paketleri var en saglami onlar.

kncinar 12.06.2017 17:03:23

Merhaba arkadaşım ben ayrı bir hat aldım bunun için kontörlü ay yıldız sadece tr yi arıyorum bununla dakikası 8 yada 9 cent olması lazım böyle daha rahat oluyor.normalindede telefonlu vetrag var vodafoneda.ama bence türkiye aramaları için ay yıldız baya tasarruflu.tavsiye ederim.

fuk_18 12.06.2017 17:29:49

Internationale und nationale Tarife, Pakete, Datenvolumen, Gratis SIM

bu hatti siparis et sonra Türkei PLUS paketi yukleyip 120 dk türkiyeye her yöne almanya ici ucretsiz 15 euro

yada BiZDENSiN M paketi ile 20 euroya, 120 dk türkiyeye her yöne ve almanya ici bedeva ve 1 gb internet

olarak alabilirsin

istanbuller 12.06.2017 23:29:54

Merhaba kcinar arkadaşın da dediği gibi ayyıldız bu bağlamda en iyilerden :

şu sayfadan: https://www.ayyildiz.de/aystar/tr
orta kısımda Turkei Allnet 'den görebilirsin. 60 dakika 3,99 yapmışlar.

Sayfa: [ 1 ]